Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 17 évesen gyereket szülni...

17 évesen gyereket szülni semmi segítséggel és semmi háttér nélkül?

Figyelt kérdés

17 éves lennék mire a baba megszületne.

A családommal nem nevezhető jónak a kapcsolatom ezért ha elmegyek innen lehetőleg nem fogom veluk tartani a kapcsolatot.

Nincs vegzettsegem csak általános iskola.

Meg mondom őszinten lelkileg beteg ember vagyok és felek hog mi lesz , depresszios vagyok mindig is az voltam .

Szóval nem lenne semmi segítségem kivéve a párom, aki idősebb pár évvel ,dolgozik. Megbizhatonak mondható , de persze vannak hibái...

Nem tervezett gyerek, nem direkt csinaltam es ő se..... de ha már igy alakult miért ne tartanam meg?

2016. jún. 28. 22:48
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
41%
Én aztán nem buzdítottam abortuszra, nálam nagyobb abortusz ellenes nincs is szerintem, csak leírtam, hogy tisztában legyen azzal, hogy mennyibe is kerül egy gyerek. A miénk a fejlesztésekkel, mindennel együtt benne van havi 80 ezerbe,és nem prémium kategóriás dolgokat veszünk neki. Barátnőm kislányának többféle betegsége van, ők havonta 120-140 ezret simán ráköltenek a kislány gyógyszereire, kezelésére és a speciális étrendjére. Ezzel nem azt mondom, hogy a kérdező gyereke is beteg lesz, de mostanában kevés az olyan gyerek akinek nincs semmilyen problémája, vagy nem lesz a későbbiekben. Elég ha liszt vagy tejcukor érzékeny, ami már lassan népbetegség, és a gyerek táplálásának költsége máris több tízezerrel megugrik.
2016. jún. 29. 12:36
 32/40 anonim ***** válasza:
18%
21# 28# válaszoló vagyok Kérdező még mindig várjuk a hozzászólásod vagy nincs benned bátorság reagálni a válaszokra? Mi lesz veled ha megszülöd a gyereked némakacsa leszel hogy nem mersz kiálni magadér. Akkor már most gondok lesznek ha panaszod lesz nem mered majd elmondani a dokinak Jesszusom ilyennek gyerek hol tart a világ
2016. jún. 29. 12:55
 33/40 anonim ***** válasza:
84%
Én igen, abortuszra buzdítom. Ha arra gondolok, hogy éhezni fog, apja elhagyja, anyjától elveszi a gyámügy, se család, se lehetőségek, se rokonok, akkor igen. Le lehet pontozni, de felelős ember nem teszi tönkre egy másik ember életét szándékosan. Az a férfi aki képes volt teherbeejteni egy 16 éves tinit, az nem lesz mintaapa. Szimplán mert túl felelőtlen hozzá.
2016. jún. 29. 13:27
 34/40 anonim ***** válasza:
7%
#33 szegény édesanyádat kellene ab ra buzdítanod- sajnos azt nem tudtad megtenni, akkor csak szimplán pusztulj el.
2016. jún. 29. 14:42
 35/40 anonim ***** válasza:
61%
Figyelj 1 gyerekre ha csak 1 ember dolgozik akkor az igen szükös lesz még ugy is hogy használt ruhát veszel,adsz rá,és amit lehet használtan veszel ugy is 1-2 havi pénze párodnak el megy elsőre,havonta ha nem szoptatsz,akkor tápszer,pelus popsi krém stb elmegy gyes+ családi csak a gyerekre ,én helyedbe 2x meggondolnám ezt gyerek dolgot.
2016. jún. 29. 15:06
 36/40 anonim ***** válasza:
68%

De szuper lehetőség egy gyereknek, mind hozzátok akarna születni!

Foglaljuk össze, miért is:

Depressziós az anyja (gondolom nem kezelnek most sem, szerintem azt sem tudod, hogy az nem azt jelenti, hogy rossz a kedved)

Semmi végzettsége sincs az anyjának, tehát gyest kap majd, meg csp-t. Max. betanított munkásként mehetsz dolgozni, ha egyáltalán valaha bárhová felvesznek, mert tanulni eddig sem akartál, ezután sem akarsz, nem is tudnál segítség nélkül. Marad a munkanélküli segély.

Nagyszülők sehol. Ami azért jó, mert semmi segítség, nehogy megzakkanj mégjobban a 4 fal között a babával. A gyerek sem ismerheti meg őket.

"Megbízhatónak mondható" párod fog eltartani benneteket. Ez bizonyára egy stabil kapcsolat, biztos régóta együtt vagytok, pont erre vágyik. Gondolom ő is hozzád hasonlóan magasan iskolázott, sokat keres kevés munkaval. Tehát soha sem fog előfodulni, hogy esetleg kilép ebből a kapcsolatból, vagy netán nem tud egy fizezésből eltartani egy családot. Arról nem beszélve, hogy vele is történhet valami.

Te erre vágynál?

2016. jún. 29. 17:08
 37/40 anonim ***** válasza:
75%
Én aztán nem biztatom abortuszra,de az a minimum hogy szarja magát össze félelmében,hogy mi lesz? mert nem lesz könnyű.sajnos a gyerekségét bizonyítja azzal ahogyan erről ír.Senkit nem érdekel a kérdező szerintem,én kb.lecarom,ha hülye,hát magának keresi a bajt,de azt a gyereket sajnálom akinek nem lesznek az életben lehetőségei.És felesleges neki tételesen felsorolni mi mennyibe kerül,nyilván a kérdező nem abból a közegből származik akiknek ha elapad a teje 3 hetesen akkor 20-25 ezerért fogja venni a tápszert a gyereknek,hanem onnan akik vagy mennek majd verni a tanácson az asztalt,mert hát "jár a segély" vagy megitatja tehén tejjel,mert a Mari néninek meg a Jucinak sem volt tőle baja...
2016. jún. 29. 17:29
 38/40 anonim ***** válasza:
84%
34-es: igazad van, neki is jobb lett volna, ha így dönt. Ehelyett 12 évesen már napi 6 órában feketén dolgoztam, tudom, mit jelent éhesnek lenni, a testvérem fogyatékosan született, nem volt egy vasunk sem, csak adósságok. 20 évembe telt kiverekedni magam a mélyszegénységből, és elhiheted, nem köszöntem meg anyámnak! Amíg nem feküdtél le félve, hogy holnap mit fogsz enni, fingod nincs az életről, de dumálj csak elméletben arról, hogy mennyire szent és sérthetetlen egy dolog!
2016. jún. 29. 17:40
 39/40 anonim ***** válasza:
83%
Egy újabb sötétbőrű szaporulat remek mi rendes dolgozó emberek akik dolgoznak fogják eltartani a gyereket szülőt mert az anyja buta mint a segg és esze ágában az ilyeneknek dolgozni csak élősködők irtani kéne az ilyet mint a szúnyogokat úgy látom gyáva mivan nem mersz reagálni a valaszokra segfej
2016. jún. 29. 18:31
 40/40 anonim ***** válasza:

Jó azért nem kellene rasszistának lenni. Viszont a meglátásod teljesen jogos!!!! Engem is felidegesít mikor 14 óra munka után futottam a 3.munkahelyemre (albérletezés) és azt kellett hallgatnom a színesbőrű albérlőktől akik persze nem fizettek rendesen, hogy ők 130.000 segélyt kapnak de nem tudnak fizetni és enni adni a gyereknek.. 5kiskorúnak kb akiknek cipőjük sem volt...ne küldjem el mert sokat kapnak de fizetni most épp nem fognak.. dolgozni persze egyiksem dolgozik.. a férfiak sem. Hát elég bosszantó.. de előbb utóbb sőt már most is mi vagyunk a kissebbség aki dolgozik,adózik .. akkor kérdem én.. miből lesz nekik segély? :)

Úgy hogy valamilyen szinten egyetértek veled.

2016. júl. 1. 06:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!