17 évesen gyereket szülni semmi segítséggel és semmi háttér nélkül?
17 éves lennék mire a baba megszületne.
A családommal nem nevezhető jónak a kapcsolatom ezért ha elmegyek innen lehetőleg nem fogom veluk tartani a kapcsolatot.
Nincs vegzettsegem csak általános iskola.
Meg mondom őszinten lelkileg beteg ember vagyok és felek hog mi lesz , depresszios vagyok mindig is az voltam .
Szóval nem lenne semmi segítségem kivéve a párom, aki idősebb pár évvel ,dolgozik. Megbizhatonak mondható , de persze vannak hibái...
Nem tervezett gyerek, nem direkt csinaltam es ő se..... de ha már igy alakult miért ne tartanam meg?
De szuper lehetőség egy gyereknek, mind hozzátok akarna születni!
Foglaljuk össze, miért is:
Depressziós az anyja (gondolom nem kezelnek most sem, szerintem azt sem tudod, hogy az nem azt jelenti, hogy rossz a kedved)
Semmi végzettsége sincs az anyjának, tehát gyest kap majd, meg csp-t. Max. betanított munkásként mehetsz dolgozni, ha egyáltalán valaha bárhová felvesznek, mert tanulni eddig sem akartál, ezután sem akarsz, nem is tudnál segítség nélkül. Marad a munkanélküli segély.
Nagyszülők sehol. Ami azért jó, mert semmi segítség, nehogy megzakkanj mégjobban a 4 fal között a babával. A gyerek sem ismerheti meg őket.
"Megbízhatónak mondható" párod fog eltartani benneteket. Ez bizonyára egy stabil kapcsolat, biztos régóta együtt vagytok, pont erre vágyik. Gondolom ő is hozzád hasonlóan magasan iskolázott, sokat keres kevés munkaval. Tehát soha sem fog előfodulni, hogy esetleg kilép ebből a kapcsolatból, vagy netán nem tud egy fizezésből eltartani egy családot. Arról nem beszélve, hogy vele is történhet valami.
Te erre vágynál?
Jó azért nem kellene rasszistának lenni. Viszont a meglátásod teljesen jogos!!!! Engem is felidegesít mikor 14 óra munka után futottam a 3.munkahelyemre (albérletezés) és azt kellett hallgatnom a színesbőrű albérlőktől akik persze nem fizettek rendesen, hogy ők 130.000 segélyt kapnak de nem tudnak fizetni és enni adni a gyereknek.. 5kiskorúnak kb akiknek cipőjük sem volt...ne küldjem el mert sokat kapnak de fizetni most épp nem fognak.. dolgozni persze egyiksem dolgozik.. a férfiak sem. Hát elég bosszantó.. de előbb utóbb sőt már most is mi vagyunk a kissebbség aki dolgozik,adózik .. akkor kérdem én.. miből lesz nekik segély? :)
Úgy hogy valamilyen szinten egyetértek veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!