17 évesen gyereket szülni semmi segítséggel és semmi háttér nélkül?
17 éves lennék mire a baba megszületne.
A családommal nem nevezhető jónak a kapcsolatom ezért ha elmegyek innen lehetőleg nem fogom veluk tartani a kapcsolatot.
Nincs vegzettsegem csak általános iskola.
Meg mondom őszinten lelkileg beteg ember vagyok és felek hog mi lesz , depresszios vagyok mindig is az voltam .
Szóval nem lenne semmi segítségem kivéve a párom, aki idősebb pár évvel ,dolgozik. Megbizhatonak mondható , de persze vannak hibái...
Nem tervezett gyerek, nem direkt csinaltam es ő se..... de ha már igy alakult miért ne tartanam meg?
Annyira jó interaktív babákat lehet kapni 10-30 ezer kozott...
16-os szerintem is o az es akkor szerencsere kamu.
Egy baba nem csak megszepiti a napjaidat, legelőször ott a hasfájás pl, mi elso 2 hónapban egy 20-at elszortunk a csak neki jobb legyen címszó alatt....stb stb
én meg azt mondom,hog mivel már eldöntötted,hogy megtartod,menj el egy pszichiaterhez és kezeltesd a depressziódat! remek gyógyszerek vannak amiket terhesség alatt is lehet szedni,a szülésig kihúz a gödörből.
az nem vezet jóra,ha csak azért akarsz élni,mert nevelni kell a gyereket. A gyereknek egy kiegyensúlyozott anyára van szüksége.
én is úgy gondolom te egy álomvilágba élsz,ha azt hiszed egy baba gondozása felnevelése csupa móka és kacagás. sőt sokszor mennek rá kapcsolatok is-pláne ilyen fiatal korban,-mert sokminden még sem olyan egyszerű és szép és jó ahogy azt elképzelték.
a te háttereddel meg lehet jobban járna te is a baba is ha örökbe adnád
Kérdező, te tisztában vagy azzal mennyibe kerül egy gyerek? Ha a pasid nem keres legalább 300 nettót, akkor te is egy leszel a facebookon kéregetők közül. Írok neked kb-ra egy gyors listát
Ennél persze a tietek jóval kevesebb mindent fog megkapni sajnos.
Havonta:
12-14 ezer pelenkára
10 ezer tápszerre,bébiételre
5-25 ezer gyógyszerre vitaminokra, kenőcsökre
3-5 ezer tisztálkodási szerekre, popsitörlőre
miénknek kell fejlesztés, mivel hipotón. ez gyakoribb mint hinnéd, havonta 30 ezer
babaúszás:15 ezer
ringató:10 ezer
ruhák, játékok, textilnemű:2 ezertől több 10 ezerig
ha szükséges speciális orvosi vizsgálatok magánban, hogy emberszámba vegyenek:10 ezer/vizsgálat.
És ugye, mire megszületik a baba, mire mindent megvesztek neki, még ha használtan is, az is nagyon mimimum 100 ezer. Mi majdnem fél milliót hagytunk ott, úgy hogy sok mindent kaptunk.
Magándoki: 12 ezer/ vizsgálat, összesen 110 ezer
szülés:80 ezer
28 mégis mit reagáljon szegény, erre a sok hörgő abortuszra buzdító maca fenyegetésére? Hogy "mi van ha elüti az autó" stb gennyes ajvékolásra?. Tudomásul kell venni, hogy a föld lakosságának nagyobb %-a még a kérdezőnél is kevesebből él, gyereket nevel és boldogabb, mint az itt hápogók.
Na gyerünk, pontozzátok izibe, ráértek, más dolgotok nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!