Miért nem szereti a legtöbb anyuka a Johnson's baby fürdetőt?
Figyelt kérdés
A Gabi meg a Nivea is rossz összetételű. De mindig csak a Johnson's-t szídják.2016. jún. 23. 22:42
1/19 anonim válasza:
Mindegyik rossz, de ha megnézel egy terméktesztet, a Johnson's termék szerepel rajta a legrosszabbul. Nagyon allergizál, tele van szeméttel. De a többi sem jó, csak jobb egy kicsit.
2/19 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok.
Itt van egy termékteszt:
Utolsó helyen az említett termék, de a másik kettő is a végén kullog.
Személyes tapasztalatom pedig az, hogy a fiamat mindegyik szétcsapja.
3/19 anonim válasza:
Az én lányomnak nagyon szárította kicsi korában a bőrét. Csunya lett. Megfogadtam, nem veszek többet.
És az első válaszolóhoz hasonlóan én is átböngésztem még anno ezt az oldalt. Ez alapján is azt kell, h mondjam.. Szemét!!
4/19 anonim válasza:
mi azért nem használjuk, mert egy kutatás szerint állítólag rákot okoz. inkább nem kockáztatok.
5/19 anonim válasza:
Az én lányomnak olyan kiütései lettek tőle,amit csak a szteroidos krém tudott eltüntetni,azóta nem veszek ,pedig az illatáért oda vagyok
6/19 A kérdező kommentje:
Akkor én sem veszek. De milyet vegyek?
2016. jún. 24. 00:17
8/19 anonim válasza:
Én is tiszta kiütés lettem tőle,pedig direkt azért vetem,mert érzékeny a bőröm és naivan azt gondoltam,hogy azért a babák bőrére jobban figyelnek a gyártók,hát tévedtem:D
Egyébként szerintem próbálkozz vegán termékekkel.Például az alverdének vannak babatermékeik és nincs benne semmi fölösleges mesterséges cucc.
9/19 anonim válasza:
Én neogranormont vettem most a másodiknak. Lányomnál a gyógyszertári volt. Ö most 3,5éves , majd ha a tesó meglesz,neogranormont hasúnál ő is,most yves rochert, növényi alapanyagú. Én azt használom,és nála is bevált. Minden más csípi neki a cuniját,ez nem.
10/19 anonim válasza:
Ez a táblázat..! :-D Azt hittem, h komolyabb összehasonlítás lesz és megijedtem, mert a hátsó-középmezőnyben van, de szimplán csak drágállják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!