Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen tünetei vannak, ha a...

Milyen tünetei vannak, ha a baám bőre nem bírja a Johnson's fürdetőt?

Figyelt kérdés
Száraz bőr vagy kiütés vagy ekcéma?
2009. márc. 26. 12:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Kis piros pöttyök a testén. Nekem azt mondta a doki, ha allergiás a fürdetőre egy nap alatt kijön rajta. Szerencsére még csak egyszer volt ilyen reakciója, mikor egy kapott inget úgy adtam rá, hogy nem mostam ki (mosva, vasalva kaptam). Azóta mindent mosok, mielőtt ráadnám! :)
2009. márc. 26. 12:59
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Na igen,ez az a termék amitől sajnos allergiás lehet a baba bőre.Ajánlom a Gabit inkább,én azt használom,és nagyon szép a bőre a kisfiamnak,persze mellette még a gyógyszertárit is.Nagyon fincsi illata is van,főleg az édes álom fürdetőnek.Próbáld ki!
2009. márc. 26. 13:02
 3/11 anonim ***** válasza:
apró piros pöttyök, ami néhol ekcémává válik. a doki szerint a gyerekek 40-50 %-a allergiás erre a termékre. én visszaálltam a doki által kiírt krémekre. (1 és 3 évesek a gyerekeim)
2009. márc. 26. 13:31
 4/11 anonim ***** válasza:
ha kialakult már, akkor mindenképp mutasd meg a dokinak, és ő kiír egy rá való kenőcsöt. enélkül nem jön rendbe.
2009. márc. 26. 13:32
 5/11 anonim ***** válasza:
Piros foltok, bőrszárazság. Nem ajánlom, és nem értem, miért engedik forgalmazni!!! Gabi, Disney nagyon jók. Disney igazi jó babaillatú, nem olyan csömör mint a Johnson.
2009. márc. 26. 13:49
 6/11 A kérdező kommentje:
Már születése óta ezt használjuk, eddig semmi probléma nem volt. De most a nyakánál száraz lett a bőre, és nem tudom, ettől lehet-e vagy mástól. A védőnő szerint nem kelld okihoz menni, csak kenjem sudocremmel és rendbe jön. Szerinte nem a fürdetőtől
2009. márc. 26. 14:26
 7/11 anonim ***** válasza:

Nekem ettől a fürdetőtől lett alergiás a babám.Kicsi piros pöttyök jöttek rajta ki pancsi után,de rövid idő múlva elmúltak.Azóta Gabi édes álom babafürdetőt és sampont használok és azóta nincs rajta egy piros pötty sem.Szerintem be kéne tiltatni azt a fürdetőt mert nem jó.

egy 6hós baba anyukája

2009. márc. 26. 14:32
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem biztos, h a fürdetőtől. Pár napig kend, a Sudocrem 3 nap alatt az én babám nyakát is meggyógyította. (piros volt és száraz, kirepedt) A kis ráncokban nem szellőzik elég jól, nekem ezt mondták, a lábán is volt nálunk, és a nyakát az én kicsim sokszor "behúzva" tartja. 3 nap alatt rendbe jött mindkettő.
2009. márc. 26. 14:33
 9/11 anonim ***** válasza:
nekünk is ilyen lett a böre ettöl a fürdetötöl
2009. márc. 26. 15:39
 10/11 anonim ***** válasza:

1. vagyok

Ha eddig nem volt probléma, akkor szerintem sem a fürdetőtől. Az allergia egyik-napról a másikra kijön, ahogy elkezded használni. Lehet, hogy valamelyik ruha vagy annak címkéje irritálta. Nekem azt mondta a dokim, hogy hintőporozzam be a testét fürdés után és ha két napon belül nem múlik, akkor vigyem vissza. Bár az enyémnek az egész felsőteste pöttyös volt.

Mielőbbi gyógyulást!

2009. márc. 26. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!