Milyen fürdetőt, olajat vagy testápolót, törlőkendőt használsz babádnál?
Kisfiam 9 hónapos,fehér bőrű,kék szemű és szőke :)
Születésétől úgy 3 hónapos koráig gyógyszertári fürdetőt használtunk.Utána gabi fürdetőre váltottunk és azóta is azzal fürdetjük.Testápolót és olajat soha nem használtam nála,nincs rá szüksége.Törlőkendőt sokat kipróbáltunk és ami bevált az a zöld színű j&j.
3 hónapos babámnál
Fürdető: babylove (kék tubusos) vagy Johnson's baby
Testápoló: Johnson's baby extracare
Törlőkendő: Huggies (ha akciós),ha nem akkor rossmannba veszek neki vmilyet
Popsikrém: doki néni írja fel
19hónapos a kislányom,fehér bőrű,sötét hajú és szemű,mint hófehérke.
Fürdetőből ezeket használtuk:gyógyszertári,Gabi,Babylove,Avonos. Most felváltva Gabi,és Avon.
Olaj:gyógyszertári,Gabi. Régóta nem használtuk,de megint előjött a koszmó/korpa a fején,így most Gabival kenem.
Testápoló:gyógyszertári,J&J,Gabi,Neogranormon. Az utóbbit szeretem a legjobban,a J&Jt utáltam.
Törlőkendő:Tescos,Pempers,Liberó. A legtöbbet Babylove-sat,jelenleg is ez van.
Popsikrém.gyógyszertári,Bepanthen.
22:26-os vagyok
Estére Bepanthen-nel kenem a popoját
Kisfiam 5 hónapos,igen fehér bőrű.
Popsitörlő Johnsos's, babylove
Popsikrém: Babylav, Sudocream
Minden egyébb Nivea.
Kislányom 8 hónapos, kék szemű, fehér bőrű
fürdető: Babylove "Waschgel Kopf bis Fuß" (világoskék flakonos)
olaj: soha nem használtam
törlőkendő: Babylove Öl-Pflegetüchel (zöld csomagolású, de nem a nedves törlőkendő ez, hanem olajos)
popsikrém: shea vaj
16 hós, érzékeny bőrű:
fürdető, popsikrém, testápoló: gyógyszertári. szerintem ennél jobb nincs (a popsikrém nem a normál gyógyszertári, hanem külön kikevertettük).
popsitörlő: legolcsóbb BabyBruin
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!