Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Próbáltátok már az új Johnson'...

Próbáltátok már az új Johnson's baby mézes zöld teás fürdetőt?

Figyelt kérdés
2015. júl. 16. 22:57
 1/10 anonim ***** válasza:
ezt a markat egyaltalan nem hasznalom. sok rosszat hallottam rlla es a fiamat is allergizalta az egyik, ajandekba kapott termekuk (popsitorlo)
2015. júl. 17. 02:08
 2/10 anonim ***** válasza:
0%

En is ezt akartam irni!

Ne hasznald ezt a markat!!! Rengeteg karos kemiai anyagot tartalmaz. (Egy kemikus ismerosomtol tudom, ugy 6 eve, azota kerulom)

Vegyel inkabb Gabi termekeket. Azokban meg nem csalodtam es az ismerosom is "engedelyezte". :-)

2015. júl. 17. 05:32
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Nekünk a johnsons baromira szárította a fiam bőrét, így nem vettük többé. A popsitörlője pedig alig volt nedves, így használhatatlan volt egy jó nagy adag kaki esetén pl.
2015. júl. 17. 08:00
 4/10 anonim ***** válasza:
56%

2., a Gabival félre lettél informálva.

[link]

"A Gabi fürdető 8 ponttal az utolsó előtti helyen végzett. Ebben szintén a szulfát tartalmú tenzidet és az illatanyagot tartottuk kifogásolhatónak, továbbá pontot vontunk le a parabéntartalom miatt is."

Válasz: még nem próbáltam és nem is hallottam róla. Kíváncsi vagyok, milyen.

2015. júl. 17. 16:14
 5/10 anonim ***** válasza:

utolsó: tényleg? :)

akkor had idézzem az általad linkelt cikk utolsó bekezdését, mely szerint a Gabi épphogy jobb a Johnson's-nál, mert az még a Gabinál is pocsékabb :)):

"Utolsó helyen a Johnson’s babafürdető áll (6p). Található benne szulfát alapú tenzid, ásványi olaj, kérdéses illatanyag és színezőanyag, a nyugtató hatású növényi összetevőket – amelyek gyakorlatilag az összes többi termékben megtalálhatók – azonban kispórolták belőle."

2015. júl. 24. 14:26
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

Tényleg? Kedves előző, mégis kivel vitatkozol???

Olvasd már el, hol írtam én, hogy jobb a Johnson! Sehol. Előbb olvass, aztán okoskodj.

Attól, hogy a Gabi jobb, még nem JÓ. Ahogy a Johnson sem, nagyeszű.

Sajnállak, hogy rosszul esik, hogy tudatlan voltál és elhiszel mindent, de ez nem az én hibám, hiába pontozol le. :)

2015. júl. 25. 12:33
 7/10 anonim ***** válasza:

Na, jo nagy vitat szitottam, mert azt irtam, h a Gabit hasznalja a kerdezo. :-)

Ne vitatkozzatok, nem eri meg.

En is nezek inkabb valami mas furdetot, ha a Gabi is ennyire rossz.

Esetleg tudtok ajanlani valamit? (Bocs az offert kedves Kerdezo)

2015. júl. 25. 21:44
 8/10 anonim ***** válasza:
51%

Kedves előző!

Neked esetleg a Hipp, vagy a Bübchen, amit ajánlanék helyette (a megfizethető kategóriában), hasonló az illatuk a Gabiéhoz. Drágábban persze ott van a lista eleje.

2015. júl. 25. 23:22
 9/10 anonim ***** válasza:

6.: húha! mi a baj?! ne haragudj, ha megbántottalak. nem gondoltam volna, hogy ezen bárki is ennyire felhúzza magát. stresszmentes napokat és sok boldogságot kívánok

üdv 5.

2015. júl. 27. 21:49
 10/10 anonim ***** válasza:
Neked meg további kellemes gúnyolódást ész nélkül itt a gyakorin. :)
2015. júl. 27. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!