Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek is elítélendő, ha...

Szerintetek is elítélendő, ha valaki sokszor együtt van a férjével terhesség alatt és után?

Figyelt kérdés

Azt figyeltem meg, hogy ilyen témájú kérdéseknél le szokták pontozni azt, aki végig együtt volt a terhessége alatt a férjével. Meg azokat is, akik alig bírták ki a szülés utáni 6 hetet, és előtte is azért foglalkoztak egymással. Vagy akiknél gyerek "mellett" sem csökkent az együttlétek száma.

Szerintetek ez elítélendő vagy miért van ez?

2016. jún. 23. 18:26
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Szerintem szarkasztikus volt, en zöld pacsit adtam neki:)
2016. jún. 23. 18:59
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem elítélendő és senkinek semmi köze hozzá.
2016. jún. 23. 19:11
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, azt nem feltétlenül kell itt alapul venni, hogy lepontoznak. Ha felteszed azt a kérdést, hogy szereted a bolognait? Erre azt válaszolják, hogy igen, míg mások, hogy nem, hidd el, mind a két oldal le lesz pontozva. Attól függetlenül, hogy semmi nem indokolja a lepontozást.
2016. jún. 23. 19:16
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy anonim oldal, nem kell vele foglalkozni.

Nekem személy szerint szülés után bármi jobban hiányzott, mint a szex (de jó annak akinek van erre energiája a 2-3 hónapos mellett :D voltunk azért, de eléggé ritkán), de terhesség alatt elég sűrűek voltak az együttlétek.. 30 hetes koromig, ott meg volt már indok miért nem kéne. Na akkor hiányzott de nem kockáztattunk.

Szerintem egyik eset sem elítélendő. Mindenki maga tudja, mindenkinek megvannak az okai egyikre vagy másikra, van akinek végig tiltja az orvos terhesen, más az se tudja mi az, hogy görcs terhesen, szülés után a szoptatás volt húzós az elején majd hasfájós baba, másnak egyik alszik baba jutott és sose volt olyan kipihent még mint az elején, harmadik meg fáradt de annyi baj legyen, legalább összebújás legyen, mert annyira kívánja. Szerencsére nem vagyunk egyformák, ahogy semmiben sem. Nincs ezen mit elítélni.

2016. jún. 23. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!