Jan.6. an voltunk együtt a parommal. Igazabol nem vedekeztünk es sztem nem szallt ki idöben.10 nap telt el azota. December22. en volt menstruaciom kb.1hetig tartott. Lehetseges hogy terhes vagyok?
10 nap után még nem hiszem, hogy a terhességtől lenne a hányingered... Inkább csak a stressz miatt,mert félsz, hogy esetleg teherbe estél, emiatt érzel már mindenféle jeleket.
Ettől még persze lehetsz terhes, majd kb. egy hét múlva kiderül :)
Akarsz gyereket vagy nem?
Számomra érthetetlen, ha valaki nem akar terhes lenni, miért nem védekezik?
Még korai hogy tüneteid legyenek, de a teszteléshez is. Vagy várd meg a menses idejét és akkor tesztelj ha nem jön meg, vagy legalább vasárnap-hétfőig várj, akkor nagy valószínűséggel kimutatja a teszt (de gondolom ezzel tisztában vagy 2 terhesség után).
Amúgy az időzítés szuper volt a teherbe eséshez ha nagyjából szabályosak a ciklusaid...
9:34 nem irtam egy szoval sem hogy nem szeretnek gyereket...a kerdesem az volt hogy lehetseges e az hogy terhes vagyok...mint ahogy sz.orsi irta az idözites tökeletes volt...inkabb ez erdekelt..lehet rosszul allitottam be a kerdest...ilyen koran meg egyik terhessegnel sem ereztem jeleket...
Gyerekeket imadom...tiszteletre, becsületre es szeretetre nevelem öket...kicsit kesöbbre gondoltuk..de ha ö most akart jönni örömmel varjuk! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!