Most akkor jó az ortopédiailag kiképzett talpbetétes kiscipő, vagy nem? Egyszer ezt olvasom másszor az ellenkezőjét. Vki hozzáértő? Többi lent:
Nem tudom eldönteni, hogy most mivel teszek jó a gyerekemnek. Mielőtt megvettem az első cipőjét (most 14 hónapos) végig bújtam különböző márkákat, végül a Zetpol mellett döntöttem. Ami szerencse, mert abból simán kivehető a talpbetét, mert nemrég azt olvastam, hogy ellustítja a lábakat, és ettől alakul majd ki a lúdtalp, és kell neki harántbetétes cipőt hordania később..
a cipellők honlapján meg pont azt olvastam, hogy ez a fajta talpbetét mennyire segít a gyerekeknek, és abban, hogy ne alakuljon ki még véletlenül sem lúdtalp. No most akkor melyik az igazi? Látok igazságot mindkettőben:S most kivettem a talpbetétet a szandiból.
Szia! Én is ugyanazokat olvastam a témáról mint te, hogy ellustítja a lábat, nem fejlődik rendesen az izomzat, stb, és én is úgy döntötem, hogy nem veszek talpbetétes cipőt a fiamnak. Már 16 hónapos, és nagyon szépen jár, szalad.
Igazából nem fogsz egyértelmű választ kapni a kérdésedre, mert két táborra oszlanak a vélemények, mint ahogy te is olvastad. Neked kell eldöntened, melyiket találod jónak, melyikhez tartod magad. Nekem szimpatikusabb az a nézet, mely szerint kisgyermekeknek felesleges a talpbetét.
Off: még nem sokat olvastam a zetpol cipők, szandikról. meg vagy elégedve vele? Szandit én is lehet ilyet vennék, ha ki lehet venni belől is a talpbetétet.
Sziasztok:) köszi a választ:)
igen, én is igyekszem mindig logikusan gondolkozni- még a linkig nem jutottam el, majd nemsokára elolvasom, köszi- hogy ha nem dolgozik, akkor nem is fejlődik. Én is pont itt tartok. Alapvetően a Zetpolok is ezért tetszettek, mert ott úgy variálsz, ahogy akarsz, meg ami a meggyőződésed.
Válaszom a Zetpolról:
Nagyon meg vagyok elégedve vele! Semmi problémám nincs a szandival- most azt hordjuk lakásban is, szereti a kisfiam. Most ugye, mint írtam betét nélkül adom rá. Puha a talpa, szerintem jó megoldású a kapcsa is, és nem utolsó sorban megfizethető! Én aukciós oldalon vettem alig használtakat vadásztam, de az égvilágon semmi nem látszik a szandikon- több méretet vettem. Én csak nagyon ajánlani tudom- meg mint írtam is, a betétet is ki tudod venni belőle. Kaptam szandit az unokatesóm kisfia hordta, de abból nem lehet kivenni semmit, a zetpol jobban tetszik, jobban illeszkedik a lábára.
újakat is meg lehet venni 1800 és 2400 ft körül, között.
Elolvastam a linket, köszi:)
Biztosan kiveszem a többi cipellőből is a betéteit!
köszi nektek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!