A lányom most 15 éves a munkám miatt nagyon keveset látom de kb 2 éve felvette ezt a mostani csajstílust. Mit tehetnék vele?
Lehet, hogy foglalkozni kellett volna vele. Neked is. Nem kifogás, hogy sok a munka. Más szülők is dolgoznak, nem lehet mindent erre fogni. Ha olyan munkád van, ami miatt a gyerekedre nem jut elég időd, akkor el kell rajta gondolkodni, hogy megéri-e az ilyen munka. Vagy szerinted ilyen dilemmáik csak az anyáknak lehetnek?
Idegesít a saját gyereked? Magadnak (is) köszönheted, hogy ilyen lett.
Szerintem ez a serdülőkorral jár egyes esetekben. Én nem akarom osztani az észt, mert nincs gyerekem, 20 éves vagyok. Viszont amikor 13 éves körül voltam én is egy kicsit hasonló voltam, kivéve, hogy normálisan öltötem. A jegyeim rosszak voltak, cseteltem fiúkkal, sőt olyan társaságba keveredtem, ahol cigiztünk is. A szüleim átverésével (azt mondtam, hogy a barátnőmnél alszom) voltam néhány buliban.
Viszont ezen túlestem, és 16-17 éves korom körül megkomolyodtam kicsit, és most van egy 2 éves komoly kapcsolatom, és sose cigiznék, hatalmas ostobaságnak tartom. Az ország legjobb egyetemén tanulok, komoly szakon.
Voltak olyan osztálytársaim akik 16-17 éves korukig hajtósak voltak, viszont azok álltalában a végén kiengedtek, és ők viszont keményen buliztak, füveztek utolsó évben... Persze akkor meg már ők nem csetelgettek a fiúkkal, hanem tindereztek, meg fűvel fával összekavarodtak. Aztán őket nem vették végül fel jó egyetemre. Szerintem jobb, ha korábban elkezdődik ez a korszak, mert majdnem mindenki átesik rajta, és akkor inkább előbb. Reménykedj, hogy hamarabb vége legyen.
Viszont foglalkozni kell vele, hogy fejlődni tudjon. De semmiképp ne haragudj rá emiatt, mert örökre megromolhat vele a kapcsolatod.
Remélem kicsit meg tudtalak nyugtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!