Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A lányom most 15 éves a...

A lányom most 15 éves a munkám miatt nagyon keveset látom de kb 2 éve felvette ezt a mostani csajstílust. Mit tehetnék vele?

Figyelt kérdés
Ugye egyfojtában furcsa fazonokkal lóg és cigizik meg ki tudja még miket csinál egyfojtában pasizik mint valami ingyen k**va és olyan cuccokat is hord, már ott tartok hogyha lenne időm tlálkozni vele akkor sem találkozok vele mert egyszerüen borzasztóan idegesít.
2016. jún. 13. 18:38
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
A pasizást úgy értem hogy mindíg mást fűz.
2016. jún. 13. 18:39
 2/12 anonim ***** válasza:

Jól sejtem Te vagy az apa és az anyukája neveli? Ha igen, próbálj meg beszélni anyukával, hogy fogja szigorúbban pl. miből telik neki cigire? Ki veszi neki a k**vás cuccokat és minek kell 15évsen pasizni?

Ha anyuka nem tér észhez, fenyítsd be pl. hogy anyagi megvonások lesznek

2016. jún. 13. 18:41
 3/12 A kérdező kommentje:
Hàt a ruhákat magának veszi mivel gondoltuk elég nagy hozzá a cigit pedig a "barátai" adják. Az anyjukpedig nem tehet rólla. Mondjuk fogalmam nincs mivel lehetne büntetni egy 15 évest.
2016. jún. 13. 19:07
 4/12 anonim ***** válasza:
Ez közös felelősségetek. Nézz szembe vele, mert tökéletesen mutatja milyen szülő vagy!
2016. jún. 13. 19:19
 5/12 anonim ***** válasza:

Ez ilyen korban ilyen sajnos. Jobb akar lenni a többi csajnál és szeretne tetszeni a fiúknak.ha lesz komoly barátja majd megneveli. Vagy rájön egyszer hogy miért caak kihasználják.

Amugy nagyobb részt önbizalomhiánybol ered.rá kell majd ébrednie hogy a feltűnési viszketegség, szépség nem minden es csunya lányoknak hamarabb van normális barátjuk.

ez egy folyamat.a szülő max az értékrendeket erősitheti.pl folysmatosan motiválni a tanulásra vagy egyéb progikra pl főzés v családi összejövetelek ahol normálus mintát lát, lehet ellene lesz de akkor is be fog ülni a tudatalattiba és formálja őt.

2016. jún. 13. 20:00
 6/12 anonim ***** válasza:
Magadban keresd a hibát és ne a lányodban.
2016. jún. 13. 21:26
 7/12 anonim ***** válasza:
Idot kell(ett volna) szanni ra, amig még erdekelte, mit gondolnak a szulei (nemcsak a kortarsai). Buntetessel ezt mar nem fogod helyre hozni.
2016. jún. 13. 21:48
 8/12 A kérdező kommentje:
Èn velük voltam csak amikor 11 éves olt akkor mentem el dolgozni külföldre szóval ott voltam ès amikor még nem volt ilyen és szólt hogy szomorú akkor is haza mentem hozzá.
2016. jún. 14. 06:46
 9/12 anonim ***** válasza:
Büntetni tényleg felesleges, csak olaj lenne a tűzre. Kísérjétek el ruhát venni, legyen divatos, de azért ne ku**ás, találjátok meg az aranyközéputat. Ha duzzog, így járt, egyenlőre még Ti vagytok a szülei. Amúgy milyen a viszonyotok? Hallgat rátok, lehet vele egyezkedni vagy teljesen a maga ura próbál lenni? Azért valahogy el kéne magyarázni neki, hogy ne úgy akarjon pl. pasit fogni, hogy így öltözködik, meg ő fut utánuk, így csak olyat fog szerezni, akinek tudod csak mire fog kelleni...
2016. jún. 14. 08:59
 10/12 anonim ***** válasza:
4 év alatt mennyit beszéltél vele????
2016. jún. 14. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!