Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nagyon sürgős! Mit tehetnék...

Nagyon sürgős! Mit tehetnék ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A volt barátommal az egyetemen ismerkedtünk meg, cserediákként érkezett ide Oroszországból 1 évre. A helyzet az, hogy becsúszott egy gyerek, de vállaltuk, mert szüleim is támogattak. (5 hónapos terhes vagyok) Most viszont nemsokára megy vissza Oroszországba és ajánlotta, hogy jöjjek én is vele, de nem olyan egyszerű oda kijutni, ahogy utánanéztem. Megbeszéltűk, hogy mindenképpen megtartjuk a gyereket. De szüleim szerint az lenne a legcélravezetőbb megoldás, ha elvetetném, mert ha nem megyek utána, akkor itt maradok egyedül ki tudja meddig.

Most tudom, hogy gyerekesen fog hangzani, de félek kimenni az ismeretlenbe. Nem ismerek senkit, sem az országot, sem a nyelvet. Egyszerűen nem tudom, mi lenne a jobb.

2016. jún. 12. 21:52
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Mi lett veletek kerdezo?
2016. nov. 17. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!