Nagyon fáj a szemem, azt hiszem be van gyulladva, vagy árpa lesz. Dokihoz csak a legvégső esetben mennék, mert egy állat a körzeti szemészem. Mit tehetnék? 27 hetes vagyok.
Figyelt kérdés
2008. aug. 21. 08:18
1/2 anonim válasza:
Szerintem kamillával próbáld meg "kenegetni", hátha segít!
Jobbulást!
2/2 anonim válasza:
Szia, nekem ugyanez volt pár hete. A kamilla sajnos nem segített, és mikor már az egész fejem lüktetett tőle elmentem a patikába, elmondtam mi a bajom és hogy kismama vagyok és kaptam egy krémet, ami 2 nap alatt elmulasztotta az árpámat. Azt hiszem "Septosyl" volt a neve, és rá is volt írva, hogy a vérkeringésbe jutó hatóanyag mennyisége elhanyagolható, szóval nem árt a babának. Azért a biztonság kedvéért megkérdeztem a keresztanyámat is, aki orvos és megnyugtatott, hogy kenhetem, inkább mint hogy napokig gyulladás legyen a szervezetemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!