Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek jo dolog lenne,...

Szerintetek jo dolog lenne, ha lehetoseg volna arra, hogy ket azonos nemu gyermek utan a harmadik gyermek neme valaszthato legyen?

Figyelt kérdés
2016. jún. 10. 23:00
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
43%
Nem, szerintem nem lenne jó dolog. Mindenki azért kap olyan gyerkőcöt, amilyet, mert neki azzal van feladata. Én egyke vagyok és lány. Apa sokáig egy kisfiút is szeretett volna (sajnos erre nem adatott lehetőséük), de mára rájött, hogy ez így tökéletes. Sokat alakult az ő személyisége is (pozitív irányba) azáltal, hogy egy lányt nevelt fel. Egy gyereket feltétel nélkül kell szeretni, attól függetlenül , hogy milyen nemű. Ahogy előttem is említették: ha azonos neműek is a gyerekek, mindegyik más-más személyiség, fiúk is lehetnek kicsit bújósabbak, érzékenyebbek, az édesanyával is alakíthatnak ki baráti kapcsolatot, ugyanúgy, ahogy a lányok is lehetnek "fiúsak" (bár ez szerintem rossz szó, mert elég negatívan cseng), én is rengeteg rengeteg időt töltöttem édesapámmal (igen, fúrtunk, faragtunk, túráztunk- és attól még nem lettem identitás zavaros :D). Szóval én biztosan olyan babának fogok örülni, amilyet majd "ajándékba kapok".
2016. jún. 12. 13:47
 22/23 anonim ***** válasza:
22%
És mi lenne a módszer? Ha nem a kívánt nemű gyermek fogant, akkor abortuszt végzünk? Esetleg a spermiumokat válogatjuk szét, és mesterséges megtermékenyítéssel idézzük elő a terhességet? Vagy legyen in vitro fertilizáció? Ez kicsit drága, és nem is kockázatmentes módszer...
2016. jún. 12. 14:28
 23/23 anonim ***** válasza:
43%

#22: igazad van. Innen már csak egy-két lépés, hogy örökölje apu szemét, anyu arcvonásait, nagyapó testalkatát, és löttyintsünk hozzá egy kicsit a szomszéd Lajos bácsiból is, mert neki olyan jó humora van.:-)

Így is épp eléggé beavatkoztunk már a finoman kiegyensúlyozott rendszerekbe (meg is van az eredménye), egy kicsit olyan az emberiség, mint egy gyerek, aki egy atomrakétával játszadozik.

2016. jún. 12. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!