Mit csináljak ha kijött a harmadik szemem?
Figyelt kérdés
Meg nyílt a harmadik szem csakrám , mit csináljak ilyenkor ? mindent máshogy látok és érzem az igazságot !2013. márc. 29. 19:35
1/25 anonim válasza:
Nyiss jósdát, és gazdagodj meg. Nekem meg adj minden évben 1%-ot, hogy ilyen jó tanácsot adtam.
2/25 Dalek Traak válasza:
Csatlakozz hozzánk! A dalekizációt velünk beteljesítheted. A Nagy Tervet együtt beteljesíthetjük. Csatlakozz ha a győztes oldalon akarsz állni!
3/25 anonim válasza:
Én is mindig a vesztes oldalra kerülök- szeretnék egyszer legalább a győztesen is állni-talán majd 2 hét múlva-ha nem bukok el akkor citrom öves leszek :)
4/25 anonim válasza:
Próbálj meg bölcs maradni. Ez egy tapasztalat.
5/25 anonim válasza:
Másfélszeresen ne higgy a szemednek ezentúl :)
6/25 mustafa33 válasza:
Kellet neked olyan erősen nyomni. Most szagolhatod (az igazságot). Egy kis hashajtó nyomás nélkül is megoldotta volna, minden szem dölledés nélkül. A csakrádat bízd a párodra, az majd bedugja, hogy ne szelejen. ☻
7/25 A kérdező kommentje:
Hat koszi a valaszokat , en csatlakozok hozzatok hogy meglathassuk egyutt az igazsagot , ma is egesz nap psichoaktiv az elmem . De mien tervet fogunk megcsinalni ? Mirol szol ez ?
2013. márc. 30. 14:31
8/25 anonim válasza:
A cél halál, az élet küzdelem,
S az ember célja e küzdés maga.
9/25 anonim válasza:
Már bocs, de ekkora baromságot nem hallottam még!
Ilyenekbe úgy gondolom csak az őrültek hisznek, meg a kínai buddhisták...az igazságot nem láthatod, az minden szemszögből más. Nem lehet mindent máshogy látni, csak ha színvak lettél. :D
Az ilyen hülyeségeket nem illik terjeszteni!
10/25 anonim válasza:
És milyen érzés ? Privátban írd le részletesen!
Közöd? (: a nevem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!