Szerintetek jo dolog lenne, ha lehetoseg volna arra, hogy ket azonos nemu gyermek utan a harmadik gyermek neme valaszthato legyen?
Igen!
Emberek vagyunk, nem vagyunk sem tökéletesek sem egyformák. Van akit abszolút nem zavar ha 3 fia vagy 3 lánya van. Irigylem őket, én igen, bevallom elszomorodnék ha 2 lányom mellé a harmadik is lánynak érkezne. Ez nem azt jelenti hogy őt ne tudnám úgy szeretni mint az első kettőt. De nekem speciel életem végéig lenne egy hiányérzetem és nem érezném kereknek a dolgokat.
Nem gondolom hogy ezért a vágyáért bárkit is el lehetne, el kellene ítélni.
3 fiam van, nagyon szerettem volna kislányt, de nem jött össze. Ez nagyjából 3 másodpercnyi csalódást okozott.:-) A 3 gyerek 3 teljesen különböző személyiség, élmény volt nevelni őket, nem éreztem a kislány hiányát, különösen, amikor jöttek a barátnők. Úgy vagyok vele, hogy majd a menyeimet fogom lányaimként szeretni, ha netán lesznek unokáim (a mai világban ez egyáltalán nem biztos), és köztük akad kislány, akkor végképp nem "marad ki" semmi az életemből, bár így sem érzem ezt.
Van ismerős család nagyon súlyos beteg gyermekkel, egy másik agydaganat miatt el is vesztette az egyiket. Hálás vagyok, hogy nekem nem kellett ilyesmit átélnem, ehhez képest az, hogy milyen neműek a gyerekeim, abszolút lényegtelen. ha lenne is lehetőség nemválasztásra, biztos, hogy nem éltem volna vele.
Furcsa erzesem lenne ha igy lehetne pl. Egy lanyom. Jobban esne ha barmilyen lenne csak egeszseges es gyonyoru.
:) :) :) De mivel nem vagyunk egyformak es van akinek erzekeny pont a neme. ( ettol nem rossz szulo, lattam mar rossz szuloket ...)
Ezert nem lenne szivem leszavazni a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!