Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek jo dolog lenne,...

Szerintetek jo dolog lenne, ha lehetoseg volna arra, hogy ket azonos nemu gyermek utan a harmadik gyermek neme valaszthato legyen?

Figyelt kérdés
2016. jún. 10. 23:00
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
47%

Igen!

Emberek vagyunk, nem vagyunk sem tökéletesek sem egyformák. Van akit abszolút nem zavar ha 3 fia vagy 3 lánya van. Irigylem őket, én igen, bevallom elszomorodnék ha 2 lányom mellé a harmadik is lánynak érkezne. Ez nem azt jelenti hogy őt ne tudnám úgy szeretni mint az első kettőt. De nekem speciel életem végéig lenne egy hiányérzetem és nem érezném kereknek a dolgokat.

Nem gondolom hogy ezért a vágyáért bárkit is el lehetne, el kellene ítélni.

2016. jún. 11. 06:31
 12/23 anonim ***** válasza:
41%
11 válaszoloval értek egyet
2016. jún. 11. 07:21
 13/23 anonim ***** válasza:
36%
Barátnőmék azt mondták addig meg sem állnak amíg nem lesz fiú... 4 lány után az 5. Sikerült fiúnak! Na most ha a 2 lány után meg lett volna a fiú kéresre akkor ma 2 édes kiscsajjal kevesebb lenne a családjuk! Mert akkor minek vállalták volna be hisz a 3. Tuti fiú lett volna. Jó ez így ahogy van. Bár nekem egy lányom és egy fiam van, ha két azonos nemű gyerekem lett volna akkor is bevállaltam volna. Most úton van a 3. Babánk aki kislány lezs és nagyon örülünk neki!
2016. jún. 11. 07:56
 14/23 anonim ***** válasza:
69%
Igen. Szerintem jó lenne, ha lenne lehetőség. Nyilván az nem azt jelenti, hogy élni is kell vele, aki nem akarja megválasztani, annak nem kellene. Persze, jó lenne. Nekem fiú-lány van, de el tudom képzelni, milyen lehet annak akinek egyféle van és szeretne mást is. Ismerek több ilyen családot is, természetesen nem azt jelenti, hogy nem szereti a gyerekét, csak mert bizonyos nemű...
2016. jún. 11. 08:05
 15/23 anonim ***** válasza:
66%
Érdekes kérdés ez. Egyrészt jó lenne, mert én meg tudom érteni, ha valaki mindkét nemet szeretné megtapasztalni. Másrészt megy a TLC-n egy műsor, ami pont erről szól, hogy sok (nem ritkán 4-5!) azonos nemű gyerek után egy rahedli pénzért elintézik, hogy mesterséges megtermékenyítéssel választhassanak. Megszületik a vágyott nemű gyerek, onnantól meg ő a kedvenc, és anyuci meg apuci vastagon szarik a nagyobbakra, akik ugye nem megfelelő neműek. Undorító, hánynom kell tőlük. Nyilván nem mindenki ilyen elborult, de sajnos ez elég könnyen előidézhet ilyesmit. Szóval át kell azért ezt gondolni.
2016. jún. 11. 08:37
 16/23 anonim ***** válasza:
48%

3 fiam van, nagyon szerettem volna kislányt, de nem jött össze. Ez nagyjából 3 másodpercnyi csalódást okozott.:-) A 3 gyerek 3 teljesen különböző személyiség, élmény volt nevelni őket, nem éreztem a kislány hiányát, különösen, amikor jöttek a barátnők. Úgy vagyok vele, hogy majd a menyeimet fogom lányaimként szeretni, ha netán lesznek unokáim (a mai világban ez egyáltalán nem biztos), és köztük akad kislány, akkor végképp nem "marad ki" semmi az életemből, bár így sem érzem ezt.

Van ismerős család nagyon súlyos beteg gyermekkel, egy másik agydaganat miatt el is vesztette az egyiket. Hálás vagyok, hogy nekem nem kellett ilyesmit átélnem, ehhez képest az, hogy milyen neműek a gyerekeim, abszolút lényegtelen. ha lenne is lehetőség nemválasztásra, biztos, hogy nem éltem volna vele.

2016. jún. 11. 09:09
 17/23 anonim ***** válasza:
43%
Nem tartanam jo otletnek..ha valaki ennyiee vágyik egy masik nemu gyerekre,h ebbe bele is avatkozzon akkor teljesen realis az,h akkor a "mesterseges"gyerek legyen a kedvenc..mar az elott,hogy megszületik..ket lanyunk van,most várjuk a harmadikat,mert gyereket akartunk(nem fiút vagy lanyt)
2016. jún. 11. 09:30
 18/23 anonim ***** válasza:
35%
Nem mert ez nem kívánságműsor és nem kéne beavatkozni a természet rendjébe.
2016. jún. 11. 09:34
 19/23 anonim ***** válasza:
53%

Furcsa erzesem lenne ha igy lehetne pl. Egy lanyom. Jobban esne ha barmilyen lenne csak egeszseges es gyonyoru.

:) :) :) De mivel nem vagyunk egyformak es van akinek erzekeny pont a neme. ( ettol nem rossz szulo, lattam mar rossz szuloket ...)

Ezert nem lenne szivem leszavazni a dolgot.

2016. jún. 11. 09:59
 20/23 anonim ***** válasza:
51%
Nem lenne jó. Olyannak nem való gyerek, aki csak ilyet, vagy csak olyat szeretne, és nem is kéne neki másik nemű. Nekem két fiam van, mindkét terhességem alatt úgy voltam vele, hogy "remélem lány lesz", de kicsit sem bántam, amikor megtudtam, hogy fiúk. És a harmadikat is annak tudatában fogjuk vállalni, hogy benne van a pakliban, hogy ő is fiú lesz. Mondtam amúgy a férjemnek, hogy három fiú után én még azért egy negyediket is bevállalnék, hátha, de nyilván akkor is nagyon szeretném, ha ő is kisfiú lenne :) De azt mondta, hogy negyedik maximum akkor, ha milliókat fog keresni :D
2016. jún. 11. 10:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!