Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire rossz dolog, ha a harmadik levélnél 1 nappal hamarabb jön meg a menzeszem?
Az első doboz 3. levelénél járok, és még 1 szemem volt, amikor megjött. Az első levélnél vérezgettem gyengén, a második levélnél pedig még 7 szemem volt, amikor megjött. Amikor szünetet tartottam, akkora meg elmúlt, és a szünetben nem véreztem. Most még 1 szemem volt, amikor megjött, és most tartom a szünet első napját. Kedden megyek dokihoz. Szerintetek mit fog javasolni? Ír másik gyógyszert, vagy azt mondja, várjak ezzel, hátha beáll?
Az a legjobb, hogy már megvettem a következő 3 adag Belarát, és ha másikat ír nem tudom, hogy mit csináljak vele. 6 ezer azért csak 6ezer manapság.
Szerintem inkább menj vissza az orvoshoz és vesszen el az a 6000 Ft, minthogy komolyabb bajod legyen.
Szerintem azért lenne olyan, aki megvenné Tőled. Sok helyen olvastam, hogy ilyen meg olyan gyógyszert vennék... Hátha épp szerencséd lesz.
Szerintem ez nem normális dolog...Ez a gyógyszer nem jó neked. Irány a doki!
Felmész fórumokra és elsózod a tabit. Google a jó barátod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!