Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szeretnék gyereket, de nem...

Szeretnék gyereket, de nem tudok velük mit kezdeni?

Figyelt kérdés

A párommal szeretnénk gyereket, minimum kettőt tuti. A gond csak az, hogy nem igazán tudok velük bánni, főleg ha 3-10 év közöttiekkel... Nem azt mondom, hogy nem szeretem őket vagy valami, én igyekszem, de nem tudok velük miről beszélgetni, és persze egy idő után mélyen legbelül kiborít az állandó "nézd, idenézz, figyelj, ez mi, ez miért" is. Félek, hogy rossz anya leszek, mert kevés a türelmem hozzájuk... :(

24 évesek vagyunk, még 1-2 évet várnánk vele, de engem zavar, hogy én velük akarok lenni, játszani, ilyesmik, de 1 óra után már legszívesebben menekülnék tőlük.. :(

2016. jún. 8. 07:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Majd a sajátoddal hidd el,másképp fogsz érezni. Hozzák a hormonok, a kialakult kötődés, a várakozás mikor még a pocakodban van...és imádni fogod minden kis dolgát,ami most elvileg más gyerekében idegesít téged.
2016. jún. 8. 07:32
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
egy gyerek születésekor 3 születés van: a gyerek mellett apa, anya születik. ÉS fokozatosan alakul fejlődik. Nem tudod elképzelni előre, mert nem olyan. Egy biztos: szülőnek lenni nagyfokú jelenlétet és intuitív figyelmet igényel. Úgy lehet készülni, hogy a tanulmányaidat, munkádat most is ezzel a két fontos dologgal végzed: itt és most - ebből tudok helyesen cselekedni, beszélni.
2016. jún. 8. 07:33
 3/4 anonim ***** válasza:

:-) idegen gyerek esetében persze,hogy így érzel!

De a sajátodnál nem fogsz,főként,hogy rgy óra elteltével is a te gyereked marad,ergo nem.lesz hová menekülnöd!

Szóval a saját gyereket azért érdemes szeretni! :-)

2016. jún. 8. 07:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Én nem hazudok neked. Igen lesz olyan hogy eleged lesz belőle. Mert felnőtt vagy es kell a felnőtt szórakozás a sok babás es kisgyerekes dolog között. De ez normális. Az hogy valakinek gyereke van nem jelenti azt hogy napi 24 órában játszania kell vele!! Békén lehet hagyni őket. Napi 1-2-3 óra meg elosztva simán menni fog.
2016. jún. 8. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!