Mit tegyek? Már agyamra megy a de az "elvankapatva agyerek" beszólás!
Mond meg nekik te. Nem kell postásnak a férjed.
Legközelebb mond meg határozottan (nem kell bunkón), hogy ez a ti dolgotok, szerinted nincs elkényeztetve, téma lezárva.
Ha ez többedik alkalommal sem jön be, akkor jöhetnek a drasztikus megoldások.
nem viccelnek ez inkább gúnyos hihi, hogy na jól megcsináltátok! Volt hogy telefonban hallotta sógornőm hogy "sírt" vagy inkább reklamált a gyerek, a férjem meg mondta hogy fel kell állni és járkálni vele. erre a válasz gúnyosan: jah tényleg nincs elkapatva. én hiába mondom hogy természetes hogy minden érdekli, uncsi neki ha ül vele az ember én inkább örülök hogy érdeklődik, de ez már elkapatás szerintük. nem gondolják komolyan egy 4 hónaposra?! már 2 hónapos korában ezt mondták rá!
más is írta már tényleg azt fogom mondani mi így szeretjük! elkapatva!
Csak az a baj, hogyha nem allitod le oket, akkor annal rosszabb lesz, tapasztalat :( mi kulfoldon lakunk, es anyosek magyarorszagon, mindig mikor vendegul lattuk oket bunkok voltak. Eloszor csak olyanokat mondtak, hogy "kicsi a nappali, kenyelmetlen az agy" stb stb, pedig megjegyzem, hogy a fiuk 20 eves volt, amikor kijott dolgozni kulfoldre, es mi egybol befogadtuk, nem kertunk tole semmit cserebe. Otthon 66ezerert dolgozott gyarban, sajnos a szakmajaban nem tudott elhelyezkedni, itt meg mar fonok egy etteremben, de ok mindent leszoltak. Igy kezdodott, aztan a kovetkezo latogatasnal mar ott tartottunk, hogy ki akarjak torni a macskam nyakat, meg elvinni a macskamat onnan stb, mert terhes voltam, es ugye egy hazi macska olyan irdalmatlan nagy veszelyt jelent egy babanak. Egyre rosszabb lesz, foleg neked, mert neked tobbszor el is kell oket viselni, mint nekem. A vegen odaig fajul majd a dolog valoszinuleg, hogy teljesen kiakasztanak, benned felgyulik minden, es egy hatalmas osszeveszes lesz.
Persze ez nem torvenyszeru, de sok esetben igy vegzodik, ugyhogy jobb az elejen lefekezni oket. De azert szurkolok, hogy ne igy legyen! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!