Mit tegyek? Már agyamra megy a de az "elvankapatva agyerek" beszólás!
"Nem unjátok még ezt mondogatni? Ha el is van kapatva, az majd a mi bajunk lesz, nem a tiétek?"
Ezt mondd meg nekik teljes közönnyel.
Az anyósok külön szkaórákat vesznek vagy mi ez, nem értem.
Meg kell kérni őket, hogy hagyják abba, legyenek szívesek, ne mondogassák ezt. Bízzák rád, hogyan gondozod a gyereket. Nem kell magyarázkodni.
Anyaként meg kell tanulnod mások véleményétől független, önálló döntéseket hozni és azokat vállalni. Mármint persze hallgasd meg mások véleményét, de a te döntésed legyen, hogy mit lépsz, és onnantól viszont nincs szükség mások véleményére. Nem fogsz tudni mindenkinek megfelelni, és nagyon sokat ártasz, ha megpróbálsz.
Ahogy magad is írod, nem kellene vele foglalkoznod. Nem kell magaban a hibát keresned, nem kell megkérdőjelezned mindent, amit teszel. Legyél magabiztos, kiegyensúlyozott anyuka. Akár tetszik anyódosnak, amit csinálsz, akár nem.
Nekem az anyám mondogatta, mondogatja mindig, hogy el van cseszve a gyerek. Eleinte azért, mert szeretett kezben lenni, most azért, mert rossz alvó, és 11 hónaposan nem alussza át az éjszakát, hát ekkora gyereknek már át kéne stb. És igen, lesz rosszabb, a hozzataplalas tényleg borzalom, higitott tejet akarnak majd adni a 6 hónaposnak, meg tejbegrizt, folyton erôszakoskodnak valamivel, mert ôk anno úgy csinaltak és az az egy szent igazság...
Határozottan allitsd le még most, mondd meg, h szerencsére ez a te bajod, nem az övék, úgyhogy nyugodtan abba lehet hagyni a sopankodast.
az én férjem azért nem mondja meg mert ő le tudja tojni a véleményüket :)
megyek megkeresem a lesz@rom tablettákat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!