Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vasárnap milyen elfoglaltságok...

Vasárnap milyen elfoglaltságokkal fogjátok tölteni a gyermeknapot, hová mentek?

Figyelt kérdés

2016. máj. 27. 11:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nagyszülőkkel lesz a fiunk (4 éves) a hétvégén, mert mi lagziba megyünk holnap (kb. 100 km távolságra) és csak vasárnap délután fogunk hazaérni. Mennek mindenféle szabadtéri programra szombaton és vasárnap is. Ez most így alakult.
2016. máj. 27. 14:50
 12/18 anonim ***** válasza:
Vasárnap délelőtt elmegyünk a tűzoltóságra (gyereknapkor egy csomó laktanya megnézhető), aztán fagyizuk a belvárosban. Dél, ebéd, alvás, alvás után lehet, még kitalálunk valamit.
2016. máj. 27. 14:51
 13/18 anonim ***** válasza:
Mi az Erzsébet-ligetbe megyünk(Bp. XVI.)közel is van,ráadásul nagyon jó és színes programok lesznek(eddig legalább is így volt).
2016. máj. 27. 19:53
 14/18 anonim ***** válasza:
Állatkertbe megyünk, hosszú felújítás után most nyitották meg újra, egy hete. Kíváncsiak vagyunk, milyen lett. Mondjuk tuti sokan lesznek, meg állítólag még nem a legtutibb az állatkert, azt mondják, még nincs egészen kész, vagy mifene. De nehéz olyan programot találni itt, amit egy nagyobb gyerek is élvez (8 és fél éves a nagy), és kicsit is tudjuk vinni (majdnem 4 hónapos).
2016. máj. 28. 22:39
 15/18 anonim ***** válasza:
Melyik állatkertről van szó?!
2016. máj. 28. 22:41
 16/18 anonim ***** válasza:
A 15. vagyok,és a 14. válaszolótól kérdeztem....
2016. máj. 28. 22:42
 17/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Szerintem a pécsi állatkertről esett szó.

2016. jún. 2. 18:32
 18/18 anonim ***** válasza:

Igen, a pécsi állatkertre gondoltam :)

(Egyébként nem egy nagy eresztés, nem tudom, mit újítottak ezen ennyi ideig, de rengeteg hiányossága van.)

2016. jún. 2. 20:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!