Ez az egy negatívum visszatartana-e benneteket egy bébiszitter alkalmazásától?
Több helyről le tudtam informálni. Szakmailag nagyon jó, ezzel a korosztállyal dolgozik főállásban, a gyerekek szeretik, sokat és jól foglalkozik velük.
Egyetlen negatívumot említettek: folyamatos, penetráns szájszag. Okát nem tudni, gondolom az elhanyagolt szájhigiénétől a fogínygyulladásig vagy genetikai hátterű rossz fogakig mindenféle oka lehet.
Bár, ha főállásban alkalmazták, akkor valószínűleg egészségügyi kockázatot nem jelent a gyerekekre.
Találkoztál már az illetővel?
Akkor éreztél valamit?
Látványosan rosszak a fogai, így valószínűleg hiányos fogmosás miatt lehet. (Fotókat láttam róla, valóban azok.)
Még nem találkoztunk, de mindenki azt mondta, hogy 2-3 méterről érezhető.
Nàlam kizàró ok. Egyszerűen nem tudom elviselni,ha vkinek büdös a szàja. Van az a tipikus fogszuvasodàs büdös. Attól hànyok.
Amúgy nem feltétlenül a hiànyos higiénia miatt lehetnek rosszak a fogai.
Ne haragudj,de nem! Oke,neked tok jo,nem te erzed egesz nap! De mivan a gyerekkel? Nekem volt egy ismerosom,anyukam alkalmazta es allandoan belebujt a kepembe amikor beszelt es irto budos volt mindig a szaja! Amugy eleg apolt kulseju no volt! Kesobb kiderult,hogy pisiles utan nem huzza le a wc-t es a kezet sem mossa meg,mert minek pocsekolni a vizet?! Pedig tok normalis kulseju volt! Ha nem dolgozott volna anyumnal,es csak a szajszagrol tudnek,azt gondolnam valami betegseg miatt lehet,van onhibajan kivul,de ezt latva mar tudom,hogy a fogmosashoz is szamara irto sok viz kellene valoszinuleg!
Visszaterve,folyton a gyerekeddel van es neki el kell viselnie ezt,mert anyu igy dontott!
(mint nekem anno a 70eves matek korep tanaromat,aki allandoan simogatta a combom es hiaba mondtam anyanak,az volt ra a valasz,hogy biztos csak kitalalom,mert nem akarok korepre jarni,ugyanis amugy mindenki dicserte az ex tanar urat)
En nem okoznek neki ekkora "traumat"!
A gyerek még nem érzékeny a szagokra. Őt nem hiszem, hogy zavarná.
Nem is állandó jellegű bébiszitter lenne, hanem olyan esetekben, ha behavazódunk a munkahelyen és nem érnénk időben oda a bölcsődébe, vagy kettesben csinálnánk programot. A szakmai kvalitásai (főnökét is ismerem, bár nem közeli ismeretség és az ő szakmai elvárásai magasak) rendben vannak, a gyerekeket látványosan szereti, odateszi magát.
Magam miatt vagyok kissé gondban, mert extrém éles szaglásom van. Ha a gyerek bekakil, én 10 méterről (teljesn szó szerint értve!) érzem, a férjemnek meg az ölében ül és ő nem mindig. Szóval pályatévesztett drogkereső kutya vagyok.
Azért vacillálok, mert a többi jelentkezőről csak egy önéletrajz van, őt viszont alaposan le tudtam informálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!