Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kisgyermekes anyukák, miért...

Kisgyermekes anyukák, miért csináltok ilyeneket? (TISZTELET A KIVÉTELEKNEK)

Figyelt kérdés

1.) Rengeteg ismerősöm van, akiknek gyerekük született, és kb. naponta tesznek ki képeket a kisbabáról, kisgyerekről. Mire jó ez?? Főleg, mikor odaírjátok hogy milyen büszkék vagytok rá, amikor ott ül az asztalnál lefotózva stb... szóval ilyen teljesen értelmetlen és idegesítő posztokat raktok ki NAPONTA. Szerintetek még is ki a francot érdekel a ti babátok? Mint ha más nem is lenne képes gyerekszülése, komolyan.... Ha, ritkán raknak ki néhány képet, azzal semmi bajom.

2.) A kisgyerekes anyáknál megfigyeltem, hogy nagyon sokszor (TISZTELET A KIVÉTELNEK)annyira elhanyagolja magát az anya, hogy nála még egy szemetes zacskó is vonzóbban néz ki. Értem ez alatt a lenőtt zsíros hajú, jól elhízott, igénytelen, gyermek sapkát és igénytelen melegítőt viselő anyukákat. Természetesen látok ellenpéldákat is, de nem értem, hogy miért kell elhanyagolnia magát valakinek ha gyereke lesz. Ha meg ezt szóvá teszik neki, akkor persze jön a bölcsesség, hogy "de hát neked még nincs is gyereked, ugyhogy ne pofázz, mert fogalmad sincs milyen nehéz anyának lenni" blablabla.

2016. máj. 23. 13:29
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
76%
27es vagyok. 30-as! Kényelmeset írtam. Ha az neked az agyonnyűt mackót jelenti, akkor veled van a baj. Pont azt irtam, hogy érdekes én egy ilyen kismamát sem ismerek. Illetve egyet, de ő mindig ilyen volt, nem az anyukaság miatt lett igénytelen. Attól nem válik ilyenné valaki hogy szül ha amúgy igényes volt. A 2 órás sétáról meg: van aki panelban lakik, de szereti ha levegő éri a gyerekét. Attól hogy te nem sétáltál annyit a gyerekkel még nem mindenki tudja le fél óra alatt.
2016. máj. 23. 19:32
 32/37 anonim ***** válasza:
57%

1. Azért mert otthon van a gyerekével, és kevés mas inger éri. Az életének ebben a fázisában a gyereke a központi téma. Nincs ezzel semmi baj, ha nem tetszik tiltsd le.

2. Mert hasfájós a gyereke, nincs segítsége, szülés utáni depresszióban szenved, nincs pénze, hormonváltozások. Ne ítélj meg olyan embert, akinek nem vagy a helyében.

Kedves kérdező! Te egy rosszindulatú, irigy embernek tünsz., aki unalmában fikázza az ismerőseit.

Egeszségedre!

2016. máj. 23. 20:16
 33/37 anonim ***** válasza:
22%
Írtam, hogy a két szélsőség között is van út kedves utolsó...Jah bocs én nem panelban lakom, meg nem az az életem, hogy órák hosszat bóklásszak céltalanul...Igen én letudtam "fél órákkal". Mellette úszni hordom, dalolóba, meg a kertben van velem a kezdetektől...Az meg, hogy ki hol lakik, az mindenkinek a maga baja....
2016. máj. 23. 20:16
 34/37 anonim ***** válasza:
20%
Jah és bocs én nem hordok semmilyen mackót...szülni is magassarkúban sőőőőt kiskosztümben mentem :)
2016. máj. 23. 20:18
 35/37 anonim ***** válasza:
96%

Legyel picit toleransabb masokkal!

En nem teszek ki kepet a gyerekrol soha (van a csaladnak emailes hirlevel hetente) es normalisan nezek ki mindig. Es??? Es akkor mi van, ha masok meg rosszul neznek ki vagy posztolnak? Az ő eletuk!nekik igy jo, ok igy erzik jol magukat. Fogadd el!

2016. máj. 23. 20:21
 36/37 anonim ***** válasza:
91%

1. "Szerintetek még is ki a francot érdekel a ti babátok?" Elég sok ismerősömet, és kérik is, hogy tegyek ki képet. Biztos van olyan ismerősöm is (mint te), akit nem érdekelnek a gyerekeim, ők nemes egyszerűséggel leiratkoznak a posztjaimról, és csiribú-csiribá, nem látják :D Nekem is van olyan ismerősöm, akiről leiratkoztam, mert untam nézni, hogy mekkora halat fogott, egy másiknál meg azt untam meg, hogy minden nap kiírta, hogy mennyit edzett, képet tett ki arról, hogy beköti a sportcipőjét, aztán arról, hogy mekkora súlyokat emel, aztán rakott ki képet arról, hogy ilyen turmix izét iszik. Ezeket naponta. Mégsem akadtam ki rajta, és még álmomban sem fogalmazódott meg bennem ilyen arrogáns mondat, hogy "még is ki a francot érdekel", mert biztos van olyan, akit igen, csak engem pont nem. Egyébként, a te gondolatmenetedet követve, akkor ezek az ismerőseim vajon azt hiszik, hogy csak ők horgásznak, csak ők edzenek? Mert más nem képes erre? Erősen kétlem, hogy ezt hinnék. Én sem hiszem azt, hogy csak én vagyok képes gyereket szülni, de én szívesen megnézem az ismerőseim babás képeit is. Kivéve persze, ha valaki egész nap posztolgatja a kimondottan szar minőségű, ugyanolyan beállításban készült képeit, de rá sem haragszom ezért, vagy nem akadok ki rajta, csak elrejtem a posztjait, és kész.

2. passz, én úgy gondolom, hogy normálisan nézek ki, de lehet, hogy néha látnak engem is lenőtt hajjal. Sajnos rohadt gyorsan nő a hajam, két hét után már látható töve van. De kéthetente tényleg nem fogok hajat festeni. Három-négyhetente meg szoktam csinálni. Akinek nem tetszik, nem nézi.

2016. máj. 23. 21:39
 37/37 anonim ***** válasza:
95%
Én sem panelban lakom, de nem érdekel, ha valaki 2 órát babakocsizik, velem is előfordult, főleg a nagyobb gyerek különórája miatt. Hihetetlen, hogy ez is probléma lassan, ki mennyit tologatja a kocsit...ha semennyit, az se érdekel, és az se, ha reggeltől estig tolja. Hagyjuk már egymást békén.
2016. máj. 23. 21:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!