Kisgyermekes anyukák, miért csináltok ilyeneket? (TISZTELET A KIVÉTELEKNEK)
1.) Rengeteg ismerősöm van, akiknek gyerekük született, és kb. naponta tesznek ki képeket a kisbabáról, kisgyerekről. Mire jó ez?? Főleg, mikor odaírjátok hogy milyen büszkék vagytok rá, amikor ott ül az asztalnál lefotózva stb... szóval ilyen teljesen értelmetlen és idegesítő posztokat raktok ki NAPONTA. Szerintetek még is ki a francot érdekel a ti babátok? Mint ha más nem is lenne képes gyerekszülése, komolyan.... Ha, ritkán raknak ki néhány képet, azzal semmi bajom.
2.) A kisgyerekes anyáknál megfigyeltem, hogy nagyon sokszor (TISZTELET A KIVÉTELNEK)annyira elhanyagolja magát az anya, hogy nála még egy szemetes zacskó is vonzóbban néz ki. Értem ez alatt a lenőtt zsíros hajú, jól elhízott, igénytelen, gyermek sapkát és igénytelen melegítőt viselő anyukákat. Természetesen látok ellenpéldákat is, de nem értem, hogy miért kell elhanyagolnia magát valakinek ha gyereke lesz. Ha meg ezt szóvá teszik neki, akkor persze jön a bölcsesség, hogy "de hát neked még nincs is gyereked, ugyhogy ne pofázz, mert fogalmad sincs milyen nehéz anyának lenni" blablabla.
ha szülő leszel megérted, milyen is büszkének lenni a gyerekre, hisz tudod hogy neki mennyi munkája van abban pl hogy felült.
majd megtapasztalod :)
1.) Nekem ikreim vannak es kb havonta 1-szer teszek ki kepet. Szerintem is gaz az, aki a kulonboz tarsasagi oldalakon eli ki magat es felteszi meg az ultrahangos kepet is, ami egy teljesen intim dolog, es nem tartozik 400 masik emberre. De sajnos ezeket nem tudod kizarni, m nagy az isten allatkertje, es mindig is lesznek ilyen emberek. amit tehetsz, letiltod, nem koveted a posztjait stb. Ha neki ez a jo, akkor csinalja, Neked nem kotelesseged nezegetni, de akkor azert Neked kell tenned.
2.) Ezt en sem ertem, h egyesek hogy hagyhatjak el magukat . Egy hajmosas barmikor belefer az idobe. Raadasul, ha vki mondjuk csak treningruhaban erzi jol magat, az sem baj, de lehet szinvonalas treningruhakat is kapni, nem feltetlenul kell a szemetszsakhoz hasonlot felvenni. Ez izles kerdese. Azt alairom, h vannak nehez napok, de az ember erot tud venni magan es a mosogepet is barmikor be lehet inditani, h az ember ne leevett, lehanyt cuccokban lofraljon otthon. Ez igenyesseg kerdese. Sajna megint csak azt tudom mondani, h nagy az isten allatkertje, tehat mindig is lesznek ilyen es olyan anyak. Erre a kerdesedre sem fogsz soha ertelmes valaszt kapni. Amit tehetesz, az az, h nem ezzel foglalkozol...
Én leírom neked!
A csapból is az folyik, hogy gyerek mellett nincs ideje a nőknek semmire, na ez életük egyik legnagyobb hazugsága (nyilván nem a pár hét összecsiszolódásra gondolok)! Mondom én ezt úgy, hogy nekem is van gyerekem, jelenleg is terhes vagyok, a súlyom olyan, hogy más örülne egy ilyen terhesség előtti súlynak! Kaptam, azt, hogy majd ha megszületik milyen nehéz lesz, nem volt, aztán majd, ha már nem lesz újszülött, ha elkezd fogzani, ha jön a szeparációs szorongás, ha elindul, ha jön a dackorszak.... Továbbra is eljutok fodrászhoz kozmetikushoz, körmöshöz (egyébként a fürdés, hajmosás, körömvágás, tiszta ruha felvétele minimális befektetéssel is megoldható) tiszta az otthonom, ami nem kicsi, rendezett a kertem, kikapcsolódni is tudok, sőt még a gyerekkel is töltök érdemi időt! Persze ilyenkor az ember azt kapja, hogy "ja mert neked álom gyereked van".
Én időnként teszek fel képet a facebookra, kb havonta egyszer, ha valami érdekeset csinál, vagy vicces, vagy alkalom van..... De amikor azt látom, hogy Luca babáról, aki 2 hetes, van már vagy 30 kép, amin alszik, az csöppet unalmas, ilyenkor jön a tiltás gomb :)
A nőknek van egy kisebb-nagyobb hányada, akinek életének csúcspontja, hogy ivarzott és szaporodott. Nem, a gyermekvállalás önmagában gyönyörű és fantasztikus dolog, az élet értelme, de valaki tényleg semmi mást nem tud letenni az asztalra, mégis elájul önnön tökéletességétől. És ilyenkor a facebookon, a blogokon, a GyIK-en, a baráti körben ez marad neki, és telespammeli a jóistent is Benettke és Lizácska zigóta-fotójával, első perceivel, első korty tejcijével, büfikéjével, stb. Túl kell rajta lépni, ahogy túllépünk a 15 éves buta lányka csücsörítős bugyis képein is.
Ebbe a topikba ezt a kérdést feltenni pedig masszív trollkodás :D
Nekem ott telt be a pohár, mikor egyik ismerös kiírta ,,a lányom 2 hetes, de már kétszer kakilt le. Imádlak kicsim´´
Ez már SOK
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!