Azok akik szültek miért adnak már kevésbé magukra? (tisztelet persze a kivételeknek) Miért mind1, hogy hogyan lépnek ki az utcára?
az ember mondhatni inkább természetesbe megy át
- mert nem akarod hogy a babád a parfümödet nyelje ha magadhoz öleled, ezért nem parfümözöl ,inkább csak a tisztaság illatát áraszod
- mert nem akarod hogy kitépje az ékszereid, ha játszol vele, ezért letetted a bazi nagy karikafülbevalód és piercingjeid
- nem akarod véletlenül sem felsérteni a kis bőrét, ezért nem műkörmözöl
- vele akarsz játszani és nem mellette lógni a telódon, ezért nem magassarkúban tipegsz
stb
Miért adnának kevésbé magukra? Mennyivel szülés után gondolod? 1 hónappal szülés után egy hasfájós babával nagyon nehéz..
Hónapokkal utána meg.. Szerintem csak az hagyja el magát aki azelőtt is megtette.
Szerintem ez nem így van. Aki előtte is adott magára, az utána is fog.
Aki nem adott magára előtte sem, azok hagyják el nagyon magukat.
Természetesen nem nagyon pici babákra gondolok. Bár láttam már "bomba",nagyon csinos anyukát kb 3hetes csecsemővel és úgyanígy csak nagyon lelakott anyukával.
Ilyenkor tehát arra kell gondolni,h az illetőt elötte sem nagyon érdekelte pl a divat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!