Komolyan, nektek nincs olyan érzésetek, h van olyan kérdező (tisztelet a kivételeknek! ) akik két névvel vannak regisztrálva?
Nem is baj lenne, hiszen mindig vannak kiskapuk, nem ez a problémám. Hanem hogy egyes eszesek válaszolnak is a saját kérdésükre!!
ÉS ez sem lenne baj, de könnyen rájön az ember, h ki az aki csak szórakozik, mert 1xűen hü.lye választ ad és abszolúte nincs lepontozva....
És ez a kisbabás résznél felhúz rendesen....:S
Akinek nem inge.....De ti észrevettétek ezt??
Vagy már én vagyok paranoiás??
Egy kérdésnél ébredt fel bennem, és másokban is a gyanú.
Állati nagy butaságot reklámozott a kérdező, kivétel nélkül mindenki azt írta neki, hogy nem jó úgy, rosszul gondolkodik. Már vagy 3 napja fenn volt a kérdés, amikor egy új válaszadó csatlakozott be, még százalék nélkül, tehát friss volt. Szóról szóra ugyanazt szajkózta mint a kérdező.
Elég nyilvánvaló volt, hogy Ő hozott létre még egy felhasználónevet. ezt többen megemlítették neki, persze tiltakozott.
A poén csak az volt, hogy nem figyelt oda, mikor melyik névvel lép be, így hol a kérdező kommentjeként, hol a másik felhasználóként válaszolgatott a kérdésekre.
Máshol viszont még nem tapasztaltam ilyet.
Ilyen még nem is jutott az eszembe. Elég fanatikusnak kell ahhoz lenni, hogy valaki egy kérdés miatt még képes legyen itt "trükközni" és ilyenekkel szórakozni. Annyira azért nem nagy fajsúlyú hogy milyen válaszokat kap valaki.
Én inkább olyat vettem észre, hogy valaki 3-szor egymás után kiírja ugyanazt a kérdést más megfogalmazással, hátha úgy több válasz jön össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!