Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Komolyan, nektek nincs olyan...

Komolyan, nektek nincs olyan érzésetek, h van olyan kérdező (tisztelet a kivételeknek! ) akik két névvel vannak regisztrálva?

Figyelt kérdés

Nem is baj lenne, hiszen mindig vannak kiskapuk, nem ez a problémám. Hanem hogy egyes eszesek válaszolnak is a saját kérdésükre!!

ÉS ez sem lenne baj, de könnyen rájön az ember, h ki az aki csak szórakozik, mert 1xűen hü.lye választ ad és abszolúte nincs lepontozva....

És ez a kisbabás résznél felhúz rendesen....:S

Akinek nem inge.....De ti észrevettétek ezt??

Vagy már én vagyok paranoiás??

2012. júl. 30. 12:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Volt már olyan ahol láttam ilyet. Látszik a kérdező stílusából az ilyen. Pl. volt egy csaj aki írt egy regényt mint kérdés és minden egyes mondat végén ! jel volt. Aztán jött egy válasz is amiben hasonló stílusban volt fogalmazva, ugyanazok a helyesírási hibák, felkiáltójelek minden mondat végén és hát természetesen nagyon dicsérte a kérdését. Szóval ha kicsit jobban odafigyel valaki akkor könnyen ki lehet szúrni az ilyeneket.
2012. aug. 1. 16:18
 12/14 anonim ***** válasza:

Van olyan, aki azért regisztrál két névvel, mert akkor az egyes felhasználója válaszait jól fel tudja pontozni.

Nekem is volt egy másik felhasználóm, de annak már az e-mail címét és a jelszavát is elfelejtettem. Csak magára a felhasználónévre emlékszem. Azért volt, mert munkával kapcsolatban kérdeztem, de akkoriban ezzel a felhasználómmal még túlontúl őszinte voltam, a nickem is kint volt, szóval külön akartam választani a szórakozást a komoly dolgoktól. Ott egy vagy két kérdésem volt, mindkettőre nagyon hasznos választ kaptam két napon belül, így azt a felhasználót el is felejtettem.

Az eset, amit írtál... nos, volt egy vegetáriánus kérdés, ahol az egyik tag vagy három különböző címről írt, de felismerhető volt a stílusa.

2012. aug. 1. 17:57
 13/14 anonim ***** válasza:
Én olyat láttam (valószínűleg kezdő felhasználó lehetett, és nem tudta, mi történik, ha maga válaszol a saját kérdésére), hogy a kérdező egy önigazoló kérdést tett fel, majd mikor mindenki leszólta (megjegyzem, a válaszolók elég primitívek voltak, de nem ez a lényeg), szóval írt egy harmadik személyű választ, hogy "Kérdező, ne törődj velük....", stb, de ott volt fölötte, hogy A kérdező kommentje. Persze kinevették.
2012. okt. 6. 21:29
 14/14 anonim ***** válasza:

Kb. 1-2 hete volt a Babák kategóriában egy kérdés, ahol több válasz után, egyszer csak egy nagyon fura válasz érkezett, mire a köv. hozzászólásban a kérdező! elkezdett bocsánatot kérni, hogy az előző sima válasz is az övé, csak véletlenül a másik felhasználójával írta...

No comment. Ez ciki.

2012. okt. 7. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!