Komolyan, nektek nincs olyan érzésetek, h van olyan kérdező (tisztelet a kivételeknek! ) akik két névvel vannak regisztrálva?
Nem is baj lenne, hiszen mindig vannak kiskapuk, nem ez a problémám. Hanem hogy egyes eszesek válaszolnak is a saját kérdésükre!!
ÉS ez sem lenne baj, de könnyen rájön az ember, h ki az aki csak szórakozik, mert 1xűen hü.lye választ ad és abszolúte nincs lepontozva....
És ez a kisbabás résznél felhúz rendesen....:S
Akinek nem inge.....De ti észrevettétek ezt??
Vagy már én vagyok paranoiás??
Van olyan, aki azért regisztrál két névvel, mert akkor az egyes felhasználója válaszait jól fel tudja pontozni.
Nekem is volt egy másik felhasználóm, de annak már az e-mail címét és a jelszavát is elfelejtettem. Csak magára a felhasználónévre emlékszem. Azért volt, mert munkával kapcsolatban kérdeztem, de akkoriban ezzel a felhasználómmal még túlontúl őszinte voltam, a nickem is kint volt, szóval külön akartam választani a szórakozást a komoly dolgoktól. Ott egy vagy két kérdésem volt, mindkettőre nagyon hasznos választ kaptam két napon belül, így azt a felhasználót el is felejtettem.
Az eset, amit írtál... nos, volt egy vegetáriánus kérdés, ahol az egyik tag vagy három különböző címről írt, de felismerhető volt a stílusa.
Kb. 1-2 hete volt a Babák kategóriában egy kérdés, ahol több válasz után, egyszer csak egy nagyon fura válasz érkezett, mire a köv. hozzászólásban a kérdező! elkezdett bocsánatot kérni, hogy az előző sima válasz is az övé, csak véletlenül a másik felhasználójával írta...
No comment. Ez ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!