Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tőletek loptak már el valamit...

Tőletek loptak már el valamit játszótérről? Vagy csak én vagyok ilyen "szerencsés"?

Figyelt kérdés
Egyszer a lányom szennyes ruháit lopták el a babakocsi aljából. Most meg a homokozójátékát lopták el. Nem volt rajta kívül gyerek a játszótéren, úgyhogy nem véletlen elpakolásról van szó. A gyerek kicsit elment bóklászni a játszótérről, én meg utána mentem, gondoltam egy tök üres játszótérre csak nem jön be valaki játékot lopkodni. Hát de... eszem megáll, hogy képes egy felnőtt ember bejönni a játszótérre játékot lopni. Messzebbről azért figyeltem a cuccainkat, de nyilván a gyerek is lekötött. Ez mással is megesett már? Vagy csak felénk vannak ilyen "tisztességes" emberek?
2016. máj. 23. 13:12
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Bakkaer, épp ma délelőtt akarták elvinni a mi motorunkat is. Szintén csak mi voltunk a játszón. Arrébb mentünk hintázni. Jött egy anyuka a kisfiával, ráült a kissrác a motorra, egy darabig csak ott köröztek vele, aztán anyuka egyszer elkezdte tolni a gyerek hátát, hogy menjünk. Utánuk mentem és közölték, hogy ja nem tudták hogy a miénk :D

A homokzójáték nálunk fogyóeszköz, pár hete pedig egy szatyor zöldségünket vittek el a padról :(

2016. máj. 23. 13:33
 2/3 anonim ***** válasza:
A fiam kismotorjával indult haza egy gyerek 2 testvére és anyukája társaságában. Állítólag anyuka nem vette észre, hogy nem motorral jött, de azzal megy a gyereke. Én futottam utána, a kapuban vettem el a motort.
2016. máj. 23. 17:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Homokozo játék ,nálunk is sok tünt el,egy időben.de ez inkább betemeték homokban elvite,kisgyerek stb .komolyabb dolog nem tünt el még .
2016. máj. 23. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!