Hány gyereked van? Ha újrakezdhetnéd az életed, ugyanennyit vállalnál (ha vállalnál egyáltalán)? Esetleg többet?
Figyelt kérdés
2016. máj. 21. 12:49
11/21 anonim válasza:
Három kislányom van, 5 éven belül születtek, így terveztük és nem változtatnék. 20 évesen nem hittem, hogy majd 3 gyerekem lesz kis korkülönbséggel. Én is gyakran vigyáztam ismerősök 3 gyerekére és nekem sem az hozta meg a kedvemet a gyerekvállaláshoz. Ahogy írták, a saját gyerekkel teljesen más minden, az én gyerekeimmel a legrosszabb nap is jobb, mint amikor másokéra vigyáztam. Persze mert az enyémeket mindennél jobban szeretem és csak rájuk nézni is örömet okoz. :)
12/21 anonim válasza:
Egy kislányom van, őt mindenképpen vállalnám újra, imádom, soha egy pillanatra sem bántam meg. Sőt, sokkal jobban érzem magam anyaként, mint vártam, nagyon szeretek babázni. Még egyet szeretnénk, de helyhiány miatt nem biztos hogy lesz. Ha mégis, akkor később, nagy korkülönbséggel, mert jelen pillanatban esélytelen megoldani. De belefér, még csak 27, illetve 28 évesek vagyunk.
13/21 anonim válasza:
4 van.
Imádom Őket és nem tudom elképzelni az életemet nélkülük. :-)
14/21 anonim válasza:
1 fiam van, nem akarunk több gyereket. Semmit nem csinálnék másként.
15/21 anonim válasza:
Három van, és ha újrakezdetném, vagy egyet vállalnánk, vagy egyet sem.
16/21 anonim válasza:
1 van. Ha újra kezdhetném, előbb szülnék és akkor lenne testvére is. Így valószínű egyke marad ☹ .
17/21 anonim válasza:
Ikreim vannak, két csodálatos lány, párommal még egy babát tervezünk, nem csinálnék semmit másként.
18/21 anonim válasza:
2 fiam van, 9 és 6,5 évesek.
Pár éve akartam még egy lányt, de már nem kezdeném újra a babázást, annyira jó így, hogy ilyen nagyok a fiúk, meg különben is öregnek érzem magam... :)
Amúgy is 2 gyereket akartunk, csak szívesen lettem volna lányos anyuka is, nemcsak fiús, de majd talán a következő életemben :)
19/21 anonim válasza:
15, meg lehet kérdezni miért érzel ìgy?
20/21 anonim válasza:
Két gyerekem van és ha újra kezdhetném, ugyanígy vállalnék kettőt, esetleg ha nagyon bátor lennék és fiatalabb, akkor talán egy harmadikat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!