Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha "újrakezdhetnéd" a terhessé...

Ha "újrakezdhetnéd" a terhességed, mit tennél másként?

Figyelt kérdés

Bocsi a provokatívnak tűnő kérdésért. Párommal megbeszéltük, hogy ha minden jól megy, szeptemberben indul a babaprojekt (juhuuuu). Addig minden dolgot szeretnék elintézni, amit terhesség alatt már nehézkes lenne.

Értem ezt pl. fogászaton, lakás felújításon, vitaminok stb.

Nálatok volt ilyen?

2013. jan. 21. 19:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Ha már a fogászatot felhoztad... én mondjuk nagyon-nagyon húztam a dolgot, nemhogy a terhesség előtt mentem el, de kb. 1 héten belül szülök, és most mentem csak el. Persze kezelésre így már csak szülés után megyek el, nehezebb lesz babával, de már tovább nem fogom halogatni. Szóval, ha teheted, akkor még terhesség előtt csináltasd meg a fogaidat, terhesség alatt pedig még kontrollra járj el.

Vitamint már próbálkozás előtt elkezdtem, azt nem csinálnám máshogy, most is szedem, és szoptatás alatt is tervezem folytatni, abból szerintem jól választottam.

Más nem jut eszembe :)

2013. jan. 21. 20:39
 2/15 anonim ***** válasza:
Mit tennék másként? Jó kérdés. Úgy volt, hogy nem is lehet gyerekem, literszámra ittam a kávét, semmi vitamin, alig ettem , három műszakos munkarend, és hopp kétcsíkos lett a teszt, azt hittem elájulok. Most tíz évvel később, vitaminokat szedek, cickafark, méhpempő, vizsgálatok egyszóval mindent megteszek, hogy jöjjön a baba és nem jön évek óta...
2013. jan. 21. 21:01
 3/15 anonim ***** válasza:
Nem hiznek annyit es tornazni jarnek. Ezek egyikkel sem sikerultek :)) talan majd a kovetkezo babaval...
2013. jan. 21. 22:01
 4/15 anonim ***** válasza:
én a szoptatásról informálódnék mielőtt szülök, nálam az sajnos kimaradt. Utólag pótoltam és szerencsére minden rendben van, de járhattam volna rosszul.
2013. jan. 21. 23:32
 5/15 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én sokkal többet aludnék!!! Üdv mindenkinek!
2013. jan. 22. 10:09
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nem idegeskednék ... és akkor talán megmaradt volna a baba. Nem ér ennyit egy munkahely.
2013. jan. 22. 19:30
 7/15 Denisa W. ***** válasza:
100%
Nem zabálnék két pofára minden ehetőt... :S
2013. jan. 26. 16:53
 8/15 anonim ***** válasza:
Kihasználnám az összes szabadidőmet nem csak pihenésre, hanem barátokra, csavargásra, és a párodra! Utána nem nagyon lesz egy ideig ilyesmire lehetőséged.. Valamint ne vásárolj össze (főleg előre) minden felesleges babakelengyét. És való igaz, az első hozzászólóval (is) egyetértek: ne halogasd a szükséges vizsgálatokat.
2013. jan. 26. 17:41
 9/15 anonim ***** válasza:
Amikor azt mondta az orvos, hogy "sok pihenés", akkor tényleg pihennék, nem vasalnám ki még a 5432211-ik babaruhát, meg törölném le a 88. polcot, és nem hordanám talicskával a sittet a felújítás alatt álló házunkból... A harmadiknál már megjött az eszem, és amennyit csak tudtam, pihentem, az egyetlen gyerekem, akit időre szültem :) JA, és a fogászat, az tényleg, én is időben elmennék, mert még most is kezelésekre járok, 2 évvel a 3. gyerekem születése után.
2013. jan. 26. 18:11
 10/15 anonim ***** válasza:
én sem ennék annyit, hogy még 2 év után is "nyögöm" :), és én is pihennék a végén, mert 3 héttel előbb szültem a nagytakarítás hevében
2013. jan. 26. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!