Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Apa dolgozik, anya gyereket...

Apa dolgozik, anya gyereket nevel, alig futunk össze, mi lesz így velünk?

Figyelt kérdés
Kezdek érzelmileg közömbös lenni! Már annyiszor mondtam neki, hogy törődjünk egymással is, mert rossz vége lesz. Már nem mondom.
2010. ápr. 10. 08:01
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen egyetértek, azaz tudom, milyen nehéz, de biztos akad egyszer-kétszer ( többször tuti nem ) egy kis idő, amikor csak egymással tudtok foglalkozni. Akkor kell a fáradtságról elfeledkezni, mert utólag rájössz, hogy megérte. Nálunk is volt egy holtpont, de túllettünk rajta, és azóta jobban értékeljük egymást és az együtt töltött kevéske időt. Pedig segítségem tényleg nulla, szülők külföldön, barátnőm szintén gyereket nevel, szóval tényleg csak a férjemmel 2en vagyunk.
2010. ápr. 12. 20:09
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem szabad arra várni, hogy majd egyszer lesz idő egymásra,mert addigra lehet teljesen elhidegültök egymástól. Nagyon sok házasság olyankor megy tönkre amikor már van gyerek,mert nem fordítanak egymásra annyi figyelmet,mint a baba előtt.

Egy nőnek nagyon sok területen kell helyt állnia,ugye. Legyen jó anya, jó feleség, és persze tüzes szerető.

2010. ápr. 12. 20:13
 13/25 anonim ***** válasza:
61%
Nehéz valóban sok területen egyszerre helyt állni. Az első nálunk is a gyermek az ő igényeit még ki kell elégíteni, a nap nagy része róla szól. Szerintem ez így van rendjén hiszen még csak 14 hónapos. Később már biztos könnyebb, mert jobban lefoglalják magukat, önállósodnak. Amit én háttérbe helyeztem a háztartás pl. nem főzök annyit (a gyerkőcnek meg gyorsan megvan az ebéd) és a takarítás. Ez persze nem jelenti azt hogy ezeket kiiktattam.. Nekünk a párommal hétvégén van több idő (közös séták, kirándulás), hétköznap este együtt játszás. Kettesben amikor letettük a kicsit.
2010. ápr. 12. 20:24
 14/25 anonim ***** válasza:
50%

Szia!

Türelem!!!

Mi is így vagyunk, de szerintem még rengetegen.

Viszont, ha nagyobb lesz a gyermek, több időtök lesz egymásra, és ha már dolgozni is visszamész, nem ezzel fogsz törődni.

Senki sem mondta, hogy könnyű lesz, sajnos.

Kitartást! :D

2010. ápr. 12. 21:26
 15/25 anonim ***** válasza:
51%
És hol vannak a nagyszülők? Egy hétvégére nem tudnának a gyerekekre vigyázni? máris lenne idő egymással foglalkozni.
2010. ápr. 12. 22:11
 16/25 A kérdező kommentje:
Hogy érted, ha dolgozni megyek, nem ezzel fogok törődni? Akkorra már férjem se lesz, csak gyereknevelő kollégám?!
2010. ápr. 12. 22:13
 17/25 A kérdező kommentje:
Nagyszülők?! Alkoholisták, a 4-ből 3-an. Ennyi. Egy szem anyámra majd néha ráhagyom, igen, csak még jobban össze kell szokniuk.
2010. ápr. 12. 22:14
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Először is mindeketten kell, hogy akarjátok. A fáradtságot néha igenis le kell kűzdeni, neked is, neki is. És nem kell várni, hogy ő bújjon hozzád, attól hogy alszik, még te is hozzábújhatsz!! Tudom-én is végigjártam. Ha olyat csinál, menni kell apával-ha füvet nyír, ki kell menni a kicsivel az udvarra, ha hétvégén utazik valahova és lehet, el kell mennni vele.

Néha együtt kell este fürödni, még ha fáradtak vagytok is-jól írta egy előttem szóló, megéri , ha átestek a nemakaráson...

2010. ápr. 12. 22:29
 19/25 anonim ***** válasza:
84%

nem úgy értettem, h nem ezzel fogsz törődni, csak akkor lefoglalod magad, nem csak gyerek lesz, társaságban leszel, és örülsz, ha este hazajön az urad, és sztem megjön a kedved.:D

amíg kicsik a gyerekek, sajna ez van, mindenki ezt mondja, csak túl kell élni valahogy....

2010. ápr. 12. 22:29
 20/25 anonim ***** válasza:
92%

Nálunk is ez volt. Már eléggé ki voltam bukva. Beszélgettünk és megegyeztünk, hogy csütörtökönként mindig együtt töltjük az estéket. Ha teheti, korábban jön haza (értsd: időben befejezi a melót és nem túlórázik), gyerekfektetés után együtt vacsizunk, nem filmezünk, csak beszélgetünk, összebújunk, többnyire szeretkezünk is - de ez nem közelező programpont. :)

Már úgy várom a csütörtököket, mindig jókat főzök estére, szépen megterítek, mintha ünnepelnénk, csinosan felöltözöm!

Egyébként azért csütörtök, mert vasárnaponként nem dolgozik a férjem és valamennyi időt aznap is tudunk együtt tölteni; így a fennmaradó időt megfelezzük a csütörtökkel.

Lehet, hogy javulna a dolog enélkül is később, de nem szeretnék kockáztatni. Láttam a szüleimnél és magam is megéltem már egy hétéves kapcsolat (igaz nem házasság) ellaposodását, kiüresedését.

2010. ápr. 13. 06:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!