Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Apa dolgozik, anya gyereket...

Apa dolgozik, anya gyereket nevel, alig futunk össze, mi lesz így velünk?

Figyelt kérdés
Kezdek érzelmileg közömbös lenni! Már annyiszor mondtam neki, hogy törődjünk egymással is, mert rossz vége lesz. Már nem mondom.
2010. ápr. 10. 08:01
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
Segítsetek, nem akarok megkeseredett mártír anyu lenni.
2010. ápr. 10. 08:16
 2/25 anonim ***** válasza:
85%
Nálunk ue.Én sem tudom mit tegyünk,a gyerek csak velünk akar aludni,én alig járok vhová csak a házimunka+a gyerek van,mind2 fáradtak vagyunk,a szexuális életünk is elég siralmas.Én már csak az ovis időben bízok.
2010. ápr. 10. 08:25
 3/25 anonim ***** válasza:
85%

Nálunk szintén.Én szinte sose megyek sehova,legnagyobb szórakozásom a bevásárlás.

A mi fiunk a kiságyba alszik,de mire elaltatás után lerendezem a házat,fürdést,stb. addigra a párom általába alszik.Meg szinte soso vagyunk egyedül,mert ha hazafön is a munkából mindig jön valaki.

Ritkán alszunk már összebújva is,ami hiányzik de már én se szólok érte.Már nem érdekel.Mondjuk a szexuális eletünk nem olyan gáz.De a többi igen.

Én se tudom mit csináljak.

2010. ápr. 10. 11:59
 4/25 anonim ***** válasza:
85%
helló sorstárs!az én férjem is dolgozik látástól mikulásig,olyan fáradt,majd fel bukik.nem csinálunk együtt semmit,mert 7 napból 8-at dolgozik.állandóan egyedül vagyok a gyerekkel,egymásra nincs időnk.nem lesz jó vége,de már én sem mondogatom neki,mert csak bántja a dolog.tudom,hogy sok a fizetnivalónk,építkezünk,de úgy érzem,hogy már nem vagyok nő,csak egy anya.de ehhez még fiatalok vagyunk.mindegy,csak jobbra fordul a dolog.
2010. ápr. 10. 12:19
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

Kitartás! Annó mi építkeztünk, kis gyerek és pici baba, a férjem áthelyezték új munkakörbe, amikor elment a gyerekek még aludtak, amikor hazajött már aludtak.

Nehéz volt, de túléltük.

Most meg már túl vagyunk a 25. házassági évfordulónkon.

2010. ápr. 10. 12:33
 6/25 anonim ***** válasza:
20%
Nem értelek titeket. Úgy beszéltek mintha a férjetek lenne hibás. Persze ha nem lenne pénz a számlára akkor is ő lenne. A másik meg az hogy minek kell a gyereket magunkhoz növeszteni? Azért valljátok be, sok dolog van ami máshogy lehetne csak nem akarjátok (mert pl nem bírjátok ki ha a gyereket egyedül alszik és sír egyszerkétszer amíg megszokja) vagy nem bírjátok megtenni.
2010. ápr. 11. 02:59
 7/25 A kérdező kommentje:
Semmi ilyesmit nem mondtam, nagyon becsülöm a férjem, mindkettőnk ott igyekszik helytállni, ahol kell. Csak közben nem jut minőségi időnk egymásra. A lányom nincs rám növesztve, de egy 10 hónapossal azért elég sok meló van, ha anyuka vagy, tudhatod.
2010. ápr. 11. 06:31
 8/25 anonim ***** válasza:
89%
egyetértek a kérdezővel.nem hibáztatom a férjemet,sőt igen sokra becsülöm.az én fiam 4 hónapos,nem növesztettem magamra,viszont igényli,hogy vele foglalkozzak.segítségem nincs,csak magamra számíthatok.
2010. ápr. 11. 09:48
 9/25 anonim ***** válasza:
56%
Sok meló van ez egyértelmű, de nem annyi hogy tönkremenjen a házasság, csak annak aki görcsösen mindenben meg akar felelni a gyereknek.
2010. ápr. 11. 19:00
 10/25 A kérdező kommentje:
Én magamnak akarok elsősorban megfelelni, de nagyon magasra rakom a lécet. Szóval -mi lesz így velünk? Ha több időnk lesz egymásra -lesz olyan?-, akkor újra közel kerülünk majd egymáshoz?
2010. ápr. 12. 10:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!