Szólnátok a nagyinak, ha veszélyes játékokat ad ajándékba a gyereknek?
Nálunk a férjem anyja ilyen. Mindig hordta még vagy 3-4 éve a kinder tojást, amiből persze csak a csokit adtam oda a gyerekeknek. A játék amit tartalmaz, fulladásveszélyes. Egyfolytában a silány, satnya, kommersz játékokat hozta. Amik persze vagy a kukában landoltak, vagy odaadtam olyan isminek, akinek már eléf nagy hozzá a gyereke.
És én igen, többször is, utoljára már erőszakosan rászóltam az anyósomra, hogy ebből elég. Azóta szerencsére megjavult.
A nagyobb ruha még hagyján, mi legutóbb kaptunk 62-es kispólókat, de dögivel és úgy hogy már mondtam, hogy 1) pólót nem adok a gyerekre, mert felcsúszik, 2) direkt megkérdezte, hogy mekkora méretet hord (80-ast!).
Silány játékok, foltos turis ruha a darabárasból összesen olyan értékben, hogy fáj a szívem, mert újat és jót is vehetne belőle.
Egyébként azt is hiába hajtom, hogy nem kell semmi, csak költi a pénzét, de úgy hogy nincs köszönet benne.
Egyébként nem szenilis, nem hülye és nem is szegény.. néha már azr hiszem, hogy direkt csinálja, de mégsem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!