Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egy éves a kisfiam, összekötné...

Egy éves a kisfiam, összekötnétek az életeteket olyasvalakivel aki sikkasztás miatt börtönben volt?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 9. 21:53
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
Téged meg a saját hazád lop meg az nem gáz???????
2010. ápr. 13. 11:14
 32/40 anonim ***** válasza:
50%

De, az IS gáz. Csakhogy a haza ebben a tekintetben holt fogalom, mert senki nem megy az ember elé a kezét nyújtva, hogy Jó napot kivánok, én vagyok a Haza, aki ellopja az Ön pénzét.

Azt gondold át, hogy ha vki a Te családod pénzét sikkasztaná el, a szüleidét, testvéredét, vagy akár majd a kisfiadét, akkor is úgy gondolnád-e, hogy ez megbocsátható, ha már igy alakult, akkor éljen az illető jólétben, a Ti pénzetekből.

Hidd el, nem kötözködni akarok a boldogságodon, de ez sokkal összetettebb dolog, mint elsőre gondolnád. Ha a kisfiadat az iskolában majd megkérdezik, Nektek honnan van ennyi pénzetek? Mit mondhat?

Komolyan gondoltam, hogy sok boldogságot kivánok, de megéri?

2010. ápr. 13. 11:55
 33/40 anonim ***** válasza:
71%
Tök felesleges ilyen kérdésben tanácsot kérni, sem téged, sem a fèrfit nem ismerjük, meg mivel folyamatosan véded, csak megerősítésre vártál. Dehát kiemelt tény, hogy börtönben volt. Ez megosztja az embereket, a környezeted is fog felettetek itélkezni. Ezt kell vállalnod hosszú távra, a méregető tekinteteket, ezt kell átgondolnod. Amugy egy év ismeretség elég kevés ahhoz, hogy kimond, ő az életed párja...vagy lehet te igy is tudod, tehát, ha akarod ugyis belevágsz.
2010. ápr. 13. 13:25
 34/40 A kérdező kommentje:
Mindezektől függetlenül nem fogok itthon ülni mert van pénzünk ugyanugy dolgozni fogok mint eddig és ő is! Csak nem kell azon izgulni lesz e kenyérre a honap végén! Megértem amit irsz de ha tisztán is meglehetne élni ebben az országban akkor az emberek nem kényszerülnének ilyen helyzetbe,ezzel nem őt védem de mindenki csal valamilyen szinten mert különben nem lehetne megélni
2010. ápr. 13. 13:26
 35/40 anonim ***** válasza:
73%

Csak egy aprócska megjegyzés: nagyon sokan megélnek sikkasztás nélkül is, ahogy az én családom is.

Szerintem te sem lennél boldog, ha egy külföldi a te családodat lopná el, a te gyereked elől venné el a betevőt. De úgyis azt csinálsz, amit akarsz, látszik, hogy tényleg csak megerősítésre vártál. Hát tőlem (meg még sokaktól) nem azt kapsz, az biztos.

2010. ápr. 13. 13:33
 36/40 anonim ***** válasza:
Bocs, lopná MEG, nem el. Elütöttem.
2010. ápr. 13. 13:34
 37/40 anonim ***** válasza:
41%

Ahogy a válaszaidat nézem, igencsak összeilletek, neked sem jelentene semmi gondot mások pénzét elsikkasztani, csak lehetöleg úgy, hogy ne kapjanak el.

De ha a gyereked apja ezt megtudja, akkot igencsak jól teszi, ha elveszi töled a gyereket, mert ennél károsabb nem lehes semmi egy gyereknek, mintha ennyire bünözö jellemü szülövel kell felnönie.

Egyébként elég sok olyan embert ismerek, aki becsületes módon él, és nem próbálja a saját jellemtelenségét azzal magarázni, hoyg ugyis mindenki ezt csinálja.

2010. ápr. 13. 16:32
 38/40 A kérdező kommentje:
A gyerekem apja megcsalt és elhagyott még terhesen azota gyereket nem nézi gyerektartást nem fizet! Melyik a jobb?
2010. ápr. 13. 18:32
 39/40 A kérdező kommentje:
Na mindegy
2010. ápr. 13. 18:33
 40/40 anonim válasza:
Mi újság veletek azóta? Remélem még boldogok vagytok!:)
2017. dec. 11. 02:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!