Egy éves a kisfiam, összekötnétek az életeteket olyasvalakivel aki sikkasztás miatt börtönben volt?
De, az IS gáz. Csakhogy a haza ebben a tekintetben holt fogalom, mert senki nem megy az ember elé a kezét nyújtva, hogy Jó napot kivánok, én vagyok a Haza, aki ellopja az Ön pénzét.
Azt gondold át, hogy ha vki a Te családod pénzét sikkasztaná el, a szüleidét, testvéredét, vagy akár majd a kisfiadét, akkor is úgy gondolnád-e, hogy ez megbocsátható, ha már igy alakult, akkor éljen az illető jólétben, a Ti pénzetekből.
Hidd el, nem kötözködni akarok a boldogságodon, de ez sokkal összetettebb dolog, mint elsőre gondolnád. Ha a kisfiadat az iskolában majd megkérdezik, Nektek honnan van ennyi pénzetek? Mit mondhat?
Komolyan gondoltam, hogy sok boldogságot kivánok, de megéri?
Csak egy aprócska megjegyzés: nagyon sokan megélnek sikkasztás nélkül is, ahogy az én családom is.
Szerintem te sem lennél boldog, ha egy külföldi a te családodat lopná el, a te gyereked elől venné el a betevőt. De úgyis azt csinálsz, amit akarsz, látszik, hogy tényleg csak megerősítésre vártál. Hát tőlem (meg még sokaktól) nem azt kapsz, az biztos.
Ahogy a válaszaidat nézem, igencsak összeilletek, neked sem jelentene semmi gondot mások pénzét elsikkasztani, csak lehetöleg úgy, hogy ne kapjanak el.
De ha a gyereked apja ezt megtudja, akkot igencsak jól teszi, ha elveszi töled a gyereket, mert ennél károsabb nem lehes semmi egy gyereknek, mintha ennyire bünözö jellemü szülövel kell felnönie.
Egyébként elég sok olyan embert ismerek, aki becsületes módon él, és nem próbálja a saját jellemtelenségét azzal magarázni, hoyg ugyis mindenki ezt csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!