Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egy éves a kisfiam, összekötné...

Egy éves a kisfiam, összekötnétek az életeteket olyasvalakivel aki sikkasztás miatt börtönben volt?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 9. 21:53
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
Erkölcsileg nulla, megbizhatatlan anyagilag (mert miért éppen töled ne vinne el, amit csak tud) - szóval ideális partner!!!!!!!!
2010. ápr. 9. 22:24
 12/40 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem érdekelne hogy volt -e börtönben,főleg egy ilyen miatt... Végül is nem embert ölt... :) Nem tudom miért kell emiatt,rögtön elleneznie mindenkinek egy kapcsolatot. Ne ez alapján ítélj meg egy embert,és hallgass a szívedre... :)
2010. ápr. 9. 22:29
 13/40 anonim ***** válasza:
Nem tudom mit vagytok úgy oda, a sajtó is tele van olyan személyekkel akik sikkasztottak. És? Ügyetlen volt. Hány ember van aki így vagy úgy "bűnözik", a mai világban lassan nem is lehet másképp talpon maradni. Ismerd meg az embert, ne költözz vele össze még, legyetek sokat együtt. És ne írj alá semmit:)))
2010. ápr. 9. 22:46
 14/40 anonim ***** válasza:

szerintem az embert nézd és hallgass a női megérzésedre. ha nincs benned kétség, akkor hajrá:)

szerintem nem akkora bűn ez, pláne, hha ő neked az igazi.

2010. ápr. 9. 23:12
 15/40 anonim ***** válasza:
79%

Sokan olyan emberrel élnek, akik ugyan nem voltak börtönben, de verik a feleségüket, a gyereküket, isznak, játékgépeznek, megcsalják a párjukat, sőt olyannal is, aki embert ölt, vagy gyilkolt

A párod (leendő párod) megbotlott egyszer valami miatt. De nem a fenti dolgok miatt.

Ha szeretitek egymást, szereti a gyerekedet, nem iszik, akkor megér egy próbát.

Én ismerek olyat a falunkban aki szintén gazdasági bűncselekményért ült, de nem iszik, nem nőzik, jó a házassága, imádja a gyerekeit. És olyat is, aki nem ült, de többet van a kocsmában, mint máshol, havi rendszerességgel veri a feleségét, a gyerekeit. És nem kicsit.

Melyik a jobb ember?

2010. ápr. 10. 08:33
 16/40 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat:)

Kiváncsi voltam a véleményetekre de én is ugy gondolom egy próbát megér!Imádja a gyerekemet ez a legjobb benne!:)

2010. ápr. 10. 08:43
 17/40 anonim ***** válasza:
76%

Az első szempont, hogy szereti e a gyerekedet, meg téged. A második, hogy nem keveredik e bajba megint, nehogy egyedül maradj a kicsivel.

Ha szereted és biztos vagy abban hogy jó útra tért, vagy tuti nem bukik le többet, akkor hajrá!

Drukkolok nektek! A pénz nem boldogít, de könnyebb az élet ha van. Csak egészség legyen a többit megveszitek:))))

2010. ápr. 10. 09:44
 18/40 edus83 ***** válasza:
68%
A NAGY BECSÜLETES EMBER IS OTT HADJA A CSALÁDJÁT,NEM EZEN MÚLIK,A BELSŐ HANGRA FIGYELJ,SZERINTEM SOHA NEM CSAL,AZ A LÉNYEG A GYEREKEDNEK JÓ LEGYEN.
2010. ápr. 10. 10:11
 19/40 anonim ***** válasza:
71%

Magyarországon szinte minden vállalkozó belekényszerül valamilyen szintű adócsalásba. Ez nem sikkasztás, de ennyit a bűnözésről. Majdnem mindannyian azok vagyunk, ha azt nézzük, tökéletesen be tudjuk-e tartani a törvényeket.

Szerencsés vagy, hogy egy babával társra találtál. Ez azért sokkal nehezebb, mint egyedül.

Ráadásul gondolom a párod mesélt a múltjáról, lehet, hogy egyébként meg sem tudtad volna. Gondolom tiszta lappal szeretne indulni veled.

Ha csak a nörtönös részét nézzük, ez nem akadály önmagában. A többit, hogy emberileg milyen, illetve hogy jól kijöttök-e, hogy szereted-e és ő viszont, ezeket neked kell mérlegre tenned. Mi, válaszadók nem ismerünk benneteket.

2010. ápr. 10. 10:41
 20/40 anonim ***** válasza:
72%
Ne a börtön alapján válassz, ismerd meg, de ez ne legyen kizáró ok semmiképp. Az én férjem is bűnüldözésben dolgozik és az a durva hogy volt már előzetesben, persze kiderült, hogy hamisan vádolták, na de sokakat nem érdekel én meg pont lesz@rom. szeretem és kész. Gondolom a párod mivel letöltendőt kapott azért sáros volt, na de mondj olyan embert akinemkövetett még el bűnt, ha szeret bennetek úgysem kockáztat mégegyszer. Sok -sikert!-
2010. ápr. 10. 11:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!