Van olyan itt akiknek a két gyerkőc között kevesebb mint
egy év van?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi,hogy mennyi re nehéz két majdnem azonos korú gyerekkel ? Főleg a csecsemő korban?
2016. máj. 16. 07:53
1/7 anonim válasza:
Hát azért igencsak iparkodni kellett hogy kevesebb mint 1 ev legyen... hisz 6 hét szextilalom után egyből teherbeesni.... én és a növérém között 1év van pontosan. Anyámnak volt segítsége mert a nagyszülőknél laktak. Nekem lehet hogy kihullana a ahajam mert egyedül lennék itthon amíg apa dolgozik.
2016. máj. 16. 08:00
2/7 anonim válasza:
Van ismerősöm, akinek a fia nyolc hetes volt, amikor a következő megfogant. Már a terhesség is iszonyú megterhelő neki. Én biztos nem bírnám.
2016. máj. 16. 08:08
3/7 anonim válasza:
Szomszédom fia 4 hetes volt, mikor teherbe esett. Ennyit a gyermekágyról. Hát, elég sokat vagyunk együtt. Szerintem nagyon ügyesen csinálja, de látom, hogy nagyon nehéz. Most már jobb, hogy a nagy 3 éves.
2016. máj. 16. 08:51
4/7 anonim válasza:
Köztem és tesóm között 1,5 év van, de anyunak így is nagyon nehéz volt terhesen egy egyévest cipelni,emelgetni, gondozni, menni utána, majd újszülött+ egy dackorszakos.
Ilyet csak az csináljon, akinek nagyon sok segítsége van. Nálunk is volt két nagymama. Az én gyermekeim között nagy korkülönbség lesz, az tuti, mert én csak magamra és a férjemre számíthatok.
Na de mki maga tudja, mit bír fizikailag meg türelemmel.
2016. máj. 16. 09:46
5/7 anonim válasza:
7 hetes volt a kislanyom.Mar nagyon vagytama szexre,mivel akkor mar 4 honapja nem volt egyuttlet,es hat ossze isjott a hugi.Remult voltam de orultem is mert kis korkulonbseget terveztunk.Mikor a kisteso mar 5 hos volt ismet terhes lettem es jott a kisocsi.Ma mar 6,5 es 3 esfel eevesek es ahogy telik az ido egyre konnyebb.
2016. máj. 16. 11:30
6/7 anonim válasza:
Ez tenyleg csak annak vallalhato ep esszel, akinek van biztos segitsege.
2016. máj. 16. 13:35
7/7 anonim válasza:
Lehet morbid és kicsit rasszista leszek, de a kisebbség tudna erről neked tanácsot és kellő információt szolgáltatni.
Vannak emberek akiknek meg se kottyan, szívósak. van aki gyermekszeretetből csinálja, olyan is aki pénzért, és olyan is aki egyszerűen nagy családot akar. A fő kérdés minden esetben a jóléti kérdés, el tud e tartani sok gyereket egy házaspár.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!