Táppénz alatt is jár szabadság?
Figyelt kérdés
Januártól veszélyeztetett terhes vagyok, júliusban szülök. Erre az időszakra is jár szabadság? Kivehetem szülés és szülési szabadság előtt?2016. máj. 13. 12:45
1/3 anonim válasza:
ha keresőképtelen vagy, akkor nem tudsz fizetett szabadságra menni. egyszerűen nem fér meg a kettő egymással.
természetesen jár szabadság, mert munkaviszonyban vagy, majd ha már nem vagy táppénzen, kivehető, vagy kiadják, kifizetik a bentmaradt napjaidat.
viszont veszélyeztetett terhesként nem tudom, hogyan kivitelezhető, hogy most akkor a 37. héttől inkább szabin van az ember, mint táppénzen :o
2/3 anonim válasza:
Igen jár, amit nyilván addig nem tudsz kivenni, amíg táppénzes állományban vagy, de a táppénzt követően ki tudod venni.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2016. máj. 13. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!