Dolgozo anyáknak mikor van ideje háztartásra, magukra, hogy van a napirend?
Most álltam vissza munkába.
Már ott tartok hogy gyűlölök mindent :(
Utálon hogy szalad a ház, hogy örökösen fáradt vagyok, kapkodva eszek, kapkodva mosok hajat nem tudok egy hajpakolast se feltenni a seprűfejemre, ami a beesett arcom karikás szemem koronázza.
Logo nyelvvel munkabol bolcsi aztan ugralni a gyerek miatt mert mibdig azzal kezdi hogy vagy lever egy viragot vagy felnőtt a hivatalis papirjaimig es leveri szetszorja egyből siras h csak levegot akarok kapni.
Hetvegen se tudom rendezni az agyamat se mert már rég osszeakarom irni mikor mit kell csinalni mert jelenleg egy vedonoi statuszra sem ertem oda már második alkalommal se. Egy rakás dolog van azt se tudom mikor mi, mikor mutik a gyereket, mikor kell y birosagra menni, meg a dm es e kupont se tudtam még felhasznalni mert ahhoz se ertem rá összeszdni hogyan hasznalhato ki legjobban STB
Most is lassan rohanas a gyerekert vele megyunk muszajbol estig programra megint hazerunk a rumliba es hullán mehetek megint masnap dolgozni.
Elegem van allandoan ideges vagyok es lepukkant.
Hogy kell ebből kiszállni???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!