Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van itt olyan kozuletek, aki...

Van itt olyan kozuletek, aki nem szereti/kedveli a gyereket? Ha igen, ez mitol es mikor alakult ki?

Figyelt kérdés
2016. máj. 11. 12:34
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Akkor megvan a válasz: mert pszichés betegségben szenvednek.
2016. máj. 11. 13:35
 12/25 A kérdező kommentje:
Hat ez a kor elegge le lett szukitve. Pl a nagymamam azert nem szerette mar az apukamat elete utolso 1-2 eveben, mert apa nem segitett neki kb semmiben, sem anyagilag (eleg dragak voltak a gyogyszerek), sem mashogy. Megsem volt psziches beteg.
2016. máj. 11. 13:39
 13/25 anonim ***** válasza:

Érdekes kérdést tettél fel, kiváncsi voltam, hogy van-e olyan aki felvállalja, hogy nem szereti a saját gyerekét, de nem olvastam ilyen választ, pedig valóban létező jelenség sajnos. Saját példát nem tudok, nincs gyerekem, de nem tudnám elképzelni, hogy nem szeretem.

Rokoni körben a következő 2 esetről tudok:

A nagymama nem szereti az unokáit, mert a fia exfeleségére hasonlítanak, mind külsőben, mind tulajdonságokban, viselkedésben. Ki nem állhatta a menyét. A gyerekeket ünnepeken látogatja, ilyenkor ad ajándékot is, de nagyon látszik a viselkedésén, hogy ez csak egy kötelező kör számára. Programokra sose viszi őket, egyszer vigyázott rájuk csak, akkor is végig idegeskedett.

A másik eset egy olyan, amikor a két gyerek között különbséget tesznek. A kicsi a favorit, a nagy olyan, mintha csak megtűrt lenne. Mindig őt hibáztatják, még azért is leszidják, ha ott se volt, a kicsi persze ezt kihasználja, és még rá is tesz egy lapáttal. Ha én is ottvagyok mindig a nagyot pártolom, és védem, de nem fogják fel mi a szitu hiába mondom nekik. Igaz ők nem mondták ki sose, hogy nem szeretik, de nagyon ezt érezni. A miértet ebben az esetben nem tudom. A nagy komolyabb, magának valóbb, a kicsi meg a tipikus kis hízelgő cuki kislány típus.

2016. máj. 11. 15:30
 14/25 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen, ilyen valaszra vartam :)
2016. máj. 11. 15:40
 15/25 anonim ***** válasza:

Egyébként tényleg nehezen értelmezhető kérdés,és valószínűleg soha senki nem fogja ezt fel vállalni.

Számomra egyébként ez teljesen,ép ésszel felfoghatatlan,de szinte már napi szinten olvasható,hallható a médiában,hogy"megverte,agyonverte,megerőszakolta stb a saját gyermekét"

Talán ők lehetnek igy, a sz*ros életüket elrontották,persze saját maguknak,és ezért a gyereket hibáztatják.persze lehet hogy tévedek,nem vagyok pszichopata sem ehhez értő szakember,de ez lehet egy magyarázat.

Ők meg nem fognak ideírni...

2016. máj. 11. 17:12
 16/25 A kérdező kommentje:

Tenyleg nehezen lehet ertelmezni ezt a par szot. Ha ez a kerdes nehezen ertelmezheto az ittlevok nagy szazalekanak, akkor tenyleg nem jo helyre irtam.

Egyebkent nem csak azok nem szeretik a gyerekeiket, akik megolik/agyonverik oket, de pl hallottam olyanrol is, hogy bentlakasos iskolaba kuldte, hogy ne kelljen vele lennie, vagy mar epp felnott a gyereke es evek ota nem beszelnek, stb. Ilyenek siman lehetnek itt is, vagy akarki csaladjaban elofordulhatnak ezek.

2016. máj. 11. 17:24
 17/25 anonim ***** válasza:
Hát akkor ezek szerint én nem vagyok akárki, mert nálunk ilyen nincs sehol a családban és nem is tartom elkézelhetőnek egyik családtagomról sem. De még a környezetemben sem tudok olyanról, aki nem szereti vagy elhagyta a gyerekét. Közel sem olyan általános vagy normális jelenség ez, ahogy te leírod.
2016. máj. 12. 10:24
 18/25 anonim ***** válasza:
Én felvállalom hogy UTÀLOM őket! Buta,nyáladzó,haszonleső lények,ráadásul gonoszak is!!! Rosszul vagyok mikor sétálok pasimmal pl és az a valami bámul ránk a babakocsibol,a pofájából meg csorog a nyál... Ha meg rám mosolyog a hideg kiráz.. Mi váltotta ezt ki? Az hogy nekem kicsiként is tűrnöm kellett ha elveszik a játékaimat,ha kisebb volt a családban,nekem kötelező volt vele játszani,ha nem,akkor kiabálás.. Suliba egy-két vakarcs kiközösített,de én egyiket kigáncsoltam(épp a törött lába volt gipszbe) és osztályfőnökit kaptam... Megérdemelte a takony :D Most 21éves vagyok,és soha az életbe nem fogok szülni,az tuti . Jó ócsárlást,várom a kioktatást :D
2016. máj. 12. 11:38
 19/25 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam, hogy normalis jelenseg, de akarki csaladjaban elofordulHAT. Viszont az sem normalis, hogy ennyire nem megy az ertelmezes, ez mar durva. Masok miert kepesek megerteni a kerdest?
2016. máj. 12. 12:51
 20/25 anonim ***** válasza:

Már megbocsáss kérdező,de most a válaszra voltál kíváncsi,vagy azon kattogsz,hogy ki milyen értetlen itt??

Már kétszer is azon méltatlankodtál,hogy miért nem lehet értelmezni a kérdésed?

Már leírtam,de te is láthatod:AZÉRT,mert normál lelkivilágú ember szereti,kedveli a gyermekét,aki mégsem,az pszichésen nem oké,de te ezta választ sem fogadtad el..

Te is láthatod,hogy az itt válaszolók közül senki nem érzi érintve magát.

Az utolsó is csak általában a gyerekekET utalja,és úgy döntött (nagyon helyesen)hogy neki nem is lesz.

2016. máj. 12. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!