Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nagyon szeretnék gyereket, de...

Nagyon szeretnék gyereket, de még nem lehet. Más ezt, hogy éli meg?

Figyelt kérdés
Arra gondolok,hogy vannak,akik babára vágynak,de anyagilag,egészségügyileg vagy párkapcsolati szintén nem tartanak ott. Ti ezt a helyzetet,hogy kezelitek?
2016. máj. 10. 20:22
 1/6 anonim ***** válasza:

Figyelemeltereléssel kezeltem.

Nyelvtanulás, fordítás, blogolás, hobbi...

2016. máj. 10. 20:37
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát ez nagyban függ attól is, hány éves vagy.Mert ha huszonakárhány, akkor van időd, de ha 35 fölött, akkor nem túl sokáig lehet húzni.

Keress magadnak hobbit, olvass, kirándulj, dolgozz többet, szexelj rengeteget.

2016. máj. 10. 20:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Elég rosszul élem meg. 28 évesen kezdtünk próbálkozni a babával, tavaly szétmentünk azért mert nem sikerült teherbe esnem, most 32 vagyok. Mindigis fiatal anyuka szerettem volna lenni, hát erről igencsak lecsúsztam. Nálam a hobbik, figyelemelterelés nem vált be, akárhogy vetettem bele magam valami új elfogaltságba, valami mindig eszembe juttatta. Pl: elkezdtem lovagolni tanulni, az edző 4 hónap múlva bejelentette hogy babát vár. Jártam még egy ideig utána, de nem bírtam nézni a kerekedő pocakját. Most van ugyan párom, és szeretnénk is gyereket, de már előre rettegek, hogy megint átélem a kudarcot, miközben mindenki körülöttem éli a tökéletes családi életét. Depressziós vagyok sokszor, és nagyon rossz, irigy embernek érzem magam. Szóval azt hiszem egyáltalán nem tudom kezelni. :(
2016. máj. 11. 10:00
 4/6 A kérdező kommentje:

Szegénykém.:( Ez borzasztó,hogy egy férfi emiatt hagy el egy nőt. Igen,a kismamikat nem lehet kikerülni. Nekem múltkor egy barátnőm jelentette be,hogy gyereke lesz. Gratuláltam neki,de utána elsírtam magam miután már nem látott.:/ Emiatt sokszor irigynek érzem magam,de igyekszem normálisan kezelni és inkább vele együtt örülni vagy majd közösen várni a babát és készülődni.

Én arra gondoltam,hogy addig olvasgatok olyan könyveket,amik erről szólnak (gyermeknevelés pl) vagy elkezdem kinézni a jövendőbeli kórházamat,a fogadott orvosomat és a nőgyógyászati vizsgálatokra hozzá járok majd (nem mondom meg neki,hogy babám sincs,de ő lesz a dokim. Kicsit zakkantnak nézne szerintem). Babás barátnőkhöz majd átmegyek babázni,hogy beletanuljak. Én ilyenekre gondoltam.:)

Remélem ezek még nem tartoznak a para kategóriába,mert ezek nagyon visszafogott vágyak voltak.:)

Ha van valakinek más "felkészülési" ötlete,amit addig csinálhatnék annak nagyon örülnék.

2016. máj. 11. 10:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Így leírás alapján, nagyon jól csinálod kedves Kérdező. :) Sok erőt de legfőképpen SIKERT kívánok!!!
2016. máj. 11. 14:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Nálam is ez van sajnos..:( Bámir csinálok, nekem is sokszor még akkor is eszembe jut a kis csoda,hiába nem akarok arra gondolni.:( De ma pl elkezdtem olvasni a Papas&Mamas könyvet.:) Egyébként szerintem nagyon jó ötletek jutottak eszedbe, hogy könyvet szeretnél olvasni,barátnőnél babázni(nekem egyébként rosszabb lenne,ilyenvagyok.) Az jó,ha már előre szeretnél megtudni dolgokat/felszeretnél rá készülni, illetve valami ujdonságot is megtudni esetleg.. :) Énis ezt csinálom,Sok sikert.!! :)
2016. máj. 11. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!