Mikor van időtök főzni?

Szerintem teljesen felesleges, hogy minden nap vásárolsz. Nem is értem. A kenyeret le lehet fagyasztani és mikor előveszed, kiolvad, akkor pont olyan, mint frissen. Tejterméket sem kell minden nap venni, mert a tej is eláll.
Mi kb 3-4 naponta vásárolunk, és akkor is csak kenyeret ha épp kell és zöldséget. (még a sima tej is eláll ennyi ideig)
Havonta 1 nagy bevásárlás Tesco-ban, Auchan-ban. Veszünk egy rakás tejet (mi tartós tejet iszunk, kivéve a lányunk), vizet, húst, tartós élelmiszert.
Szóval ha nem vásárolnál naponta, csak 3-4 naponta, akkor nagyon is lenne rá időd.
a bevásárlás az kb 10 perc!
ha dolgozni fogok, akkor nyilván mindegyik gyerek oviban lesz és ott fog enni (tehát nem kell fél egyre ebédet készítenem).
azoktól kérdezném, akik a sütőzacskót írták: úgy értettétek, hogy bekapcsoljátok a sütőt és elmentek otthonról? én ezt még sosem mertem..

Nem mindegyik típus tud ilyet, a régebbiek kisebb valószínűséggel. Az enyém Whirlpool és alapvetően a sütés indítása előtt meg kell adnom a kezdő időpontot, majd azt, hogy mennyi ideig és hány fokon süssön. Amikor mindent leokéztam, akkor kezd sütni.
Ha későbbi kezdést állítok be, akkor később kapcsol be és kezd sütni. Amikor végzett, automatikusan leáll.
Kerestem, de pontosan ezt a típust már nem forgalmazzák, csak hasonlókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!