Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikor van időtök főzni?

Mikor van időtök főzni?

Figyelt kérdés
tippeket várnék, mert nekem egyszerűen nem megy. csak a leggyorsabb kajákat tudom összedobni(így persze nem is túl változatos). fél óránál többet ritkán tudok itthon tölteni délelőtt (vagyis tudnék, de akkor nem lenne játszóterezés) és akkor még nem voltam pl postán. persze van amit megfőzök előző este, de néha jó lenne frissensült is. normális ebédet csak hétvégén tudok főzni.
2016. máj. 5. 14:04
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
77%

este, mikor már lefekudt aludni a fiam. akkor megfozok másnapra, illetve elokészitem az ennivalot, bepanirozom és hutobe teszem.

amig kisebb volt, akkor foztem, mikor o aludt. akkoris foztem 2-3 félét.

ha meg ugy adodik, akkor az apja játszik vele, vagy játszik egyedul a fiam, én meg fozok.

2016. máj. 5. 14:10
 2/39 anonim ***** válasza:
7%
10-kor mentünk a délelőtti játszózésra. Még ha hétig alszom, akor is bővel elkészül a kaja 10-ig.
2016. máj. 5. 14:12
 3/39 anonim ***** válasza:
74%

Előző este pácold be a húst! Ez 2 napra is simán jó lehet, eláll, és pár perc alatt ki tudod sütni frissen.

Köretnek meg felteszel rizst főni, nem nagyon kell hozzányúlni, vagy gyorsan összevágsz egy kis paradicsomot, uborkát, salátát.

A bolognai típusú dolgokat is könnyű megcsinálni. A hagyma, hús pirítása hamar megvan, ráöntöd a paradicsomot, reszelt répát, apróra vágott zellert és alacsony lángon fő 1-1,5 órát. Nem kell vele foglalkozni.

A fasirt féléket is össze tudod rakni előző este és másnap frissen kisütöd.

A sütős csirkés ételek sem túl bonyolultak, mert csak fűszerezed a húst, ráöntöd a tejszínt például, és sül magától.

A levest mi nem nagyon szoktunk, maximum húsleves, azt meg szintén este rakjuk fel főni.

Tehát azért elég sok lehetőség van. A rizs, zöldség, tészta köret is hamar megvan. Az előző este különböző módokon bepácolt hús is hamar kisül. Szerintem 20-30 percnél többet nem kell a konyhában lenni.

Egyébként posta?! 2016-ot írunk..

2016. máj. 5. 14:15
 4/39 A kérdező kommentje:
én 6-kor kelek (előbb egyszerűen nem megy). de sok időt vesz el a reggeli készülődés és kb 10re érek haza az oviból és a vásárlásból. ha még kimegyünk játszóra, akkor az plusz egy óra.de egyszerűen nincs szívem nem kivinni.és 11:30-40 körül indulunk vissza az oviba.
2016. máj. 5. 14:17
 5/39 anonim ***** válasza:
92%
Milyen vásárlás? És mikor van oviban a gyerek?
2016. máj. 5. 14:18
 6/39 anonim ***** válasza:
92%
Mármint ez most nekem elég zavaros. Még nem ovis a gyerekem, tehát nem tudom hogy megy.
2016. máj. 5. 14:19
 7/39 A kérdező kommentje:
igen, ilyesmiket szoktam. a levest megcsinálom este és vagy főzelék van, vagy hús (sült, rántott, fasírt) körettel. de már unjuk :) mondjuk kelt tészta, palacsinta,stb.. nem fér bele. és a sütőzacskósnak is kell egy óra.
2016. máj. 5. 14:20
 8/39 A kérdező kommentje:

bocsi hogy zavaros lett. vásárlás alatt a napi bevásárlást értem (tejtermék, kenyér) vagy ami még esetleg az ebédhez kell.

oviban csak a nagyobb van, a kicsivel még itthon vagyok

2016. máj. 5. 14:22
 9/39 anonim ***** válasza:
71%
De most a sütőzacskósnak kell egy óra, oké, de te nem kellesz hozzá! Betolni 10 perc, amíg sül, addig bármit csinálhatsz, hol a probléma? Csomó receptes oldal van, ahol rövid idő alatt elkészíthető kaják külön ki vannak gyűjtve. Összegyűjtöd azokat, amik neked bevátad, és ha nem jut eszedbe semmi, csak fellapozod.
2016. máj. 5. 14:23
 10/39 anonim ***** válasza:
24%
Azt már csak félve kérdezem, hogy ha dolgozni fogsz, akkor mit lesz? Ha otthon sem megy? Bocs de tényleg... akkor kefír kiflivel vagy mi?
2016. máj. 5. 14:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!