Normális, hogy emiatt félem kistesót vállalni?
5 éves a lányom.Mindig is minta gyerek volt,elég könnyű vele,persze hiszti volt van,de nem fájt a hasa,hamar átaludta az éjszakákat,fogak észrevétlenül jöttek ki.Én nem ismerem milyen az mikor az anyuka fáradt,leterhelt,mikor nem tud aludni vagy elolvasni egy könyvet,megnézni egy filmet.Azt hittem nagyjából mindenki így van ezzel,de itt sok választ elolvasva inkább csak én vagyok szerencsés.
Most a párommal elkezdtünk tanakodni rajta,hogy csak kellene egy kis testvér,de megmondom őszintén félek a kényelmes életem felborítani.Én tudom,hogy nem lennék jó anya,ha nem tudnám kialudni magam,én nem bírom napi 3 óra alvással.Ugyanakkor meg elmúlik ez is nem??? Szerintetek?? Alkalmas vagyok így egyáltalán arra hogy két gyerekes anya legyek? (nagyszülők nem nagyon tudnak segíteni,párom sokat dolgozik,az itthoni munka oroszlánrésze rám hárulna)
Persze, hogy normális, hogy mérlegelsz. Csakis te ismered magad es a körülményeiteket.
Nekem ölbe babam van, most mar 3 lesz. Masfel eves koraig csak kezben volt el. Hogy a fog miatt, front miatt vagy a forint arfolyam miatt nem tudom...
En is sokat gondolkodtam, illetve gondolkodom a tesó dolgon. Es arra jutottam magamban meg nem jött el az ideje. Szeretnem ugyan olyan melysegeben megelni a masodik terhessegem is mint az elsőt, legalabbis amennyire egy gyerek mellett ezt lehet. En sem vagyok a lesz ami lesz típus. Úgy legyen ahogy én szeretnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!