Szerintetek be merjem vállalni a kistesót?
Nálunk másfél év van a gyerekek között, az én férjem is nagyon sokat dolgozik és igen, nehéz volt az első év, de a mai fejemmel is így csinálnám. Szépen összeszoktak, együtt játszanak, sokkal jobban elvannak együtt, mintha külön-külön vannak itthon. Lazán kitakarítok, megfőzök melettük, egyszerre alszanak délután és este is (mondjuk ez azért nálunk egy nehéz szint volt...), együtt fürdenek, nem sokkal nehezebb már, mint egy gyerekkel. A nehéz a betegség, mire mindenkin végigmegy.
A dokim azt mondta, hogy a 2. szülés időben kb. feleannyi, szinte percre bejött.
65 kilósan lettem terhes mindkettővel, 20-22 kilót híztam, viszont a két gyerek mellett annyit kellett menni, hogy most 60 se vagyok, álmomban nem gondoltam, hogy gimi után még 5-össel kezdődik majd a mérleg.
Nyilván a Ti dolgotok, nem hülyeség ilyeneken gondolkodni, de szerintem nosza rajta:)
Szerintem neked kell érezned. Minden helyzet más és más. Én is sokat agyaltam ezen, de már nem teszem. Amikor úgy érzem, mint az első előtt is, hogy "na mostmár nagyon vágyom rá", akkor jöhet. Amíg bármi kérdés is felmerül, nem. Az elsőt nagyon vártuk, mégis sokszor iszonyat nehéz. Nekem még ehhez hozzájön, hogy 2 éves, és nem alussza át az éjszakát. Legtöbbször egyedül vagyok vele, a férjem pl. most csak hétvégékre jár haza, segítségem nincs. Mondjuk ha lenne mellette egy pár hónapos pici, igencsak kilennék. Ígyis sokszor olyan rosszul alszik a nagy, hogy alig élek másnap.
Ha van segítséged a közelben, férjed sokat be tud segíteni és a "nagy" nem egy problémás baba, és nem mellesleg vágysz a kistesóra már most, akkor miért ne? :)
:) Akkor hasonló cipőben evezünk 9-es.
Nekem a férjem szülei még nem is látták (messze laknak külföldön). Segítség nulla.
Viszont én áldom az eszem, h nem vágtunk bele korábban. Mondjuk az én fiam elég problémás, hasfájós is, sokat szenvedünk ezzel. Meg a fogzással.. ma is, altatás után 1.5 órával már be kellett menni hozzá. De van, hogy 1-2 órát fent van éjjel. Azért ezt egyedül bírni úgy, hogy egy pici is van... hát, szerintem nagyon-nagyon nehéz lenne. Ígyis az, pedig csak egyedül van. Na meg én is vele, egész nap, éjjel is. Férjem most csak péntek estétől vasárnap délutánig van itthon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!