Melyik az a név amelyiket soha nem adnál a gyerekedre?
6-os válaszoló nagyon jól leírta.
Egyet értek minden szavával.
Vannak olyan nevek is azonban, amik teljesen átlagosnak számítanak, mégis megmagyarázhatatlan okból rossz érzést keltenek bennem. Szerintem a kérdező ilyenekre gondolt inkább és nem arra, hogy soroljuk fel azt az 5000 nevet, amit senki sem adna.
Nekem amik valamilyen megmagyarázhatatlan okból unszimpatikusak: Dóra, Dorka, Panna, Fanni, Noa, Zoé.
Köszönöm a válaszokat. vannak olyan nevek amik megmagyarazhatatlan okbol irritalnak es rossz erzesem lesz toluk.
Pl a Henrietta vagy a Tímea.
Nem tudom miért. Pedig nincsenek is ilyen nevu ismeroseim. Es megis.
Húha... nagyon sok van.
A Rebeka az nagyon irritál. A suliban régen Rebeka nevű csaj lopott mindenkitől radírt stb, hazug buta lány.
A Dávid is, mert egy nyúlfogú bociszemű hülyegyereket ismerek e néven, és hát....
Kristóf.... nem tudom miért, de olyan nevetséges név nekem, bocsi. Egyszerűen most is ráz a röhögőgörcs a névtől. Tófika XD illetve erről is egy negatív személy jut eszembe...Krisi xddd
Ezeket utálom a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!