Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Amit a magándokinak adnál,...

Amit a magándokinak adnál, azt a pénzt te is inkább a gyerekedre költöd?

Figyelt kérdés
2012. máj. 31. 15:04
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
84%

Mivel felkértem a dokit a szüléshez (és bejött ügyeleti időn kívül), ezért adtam neki pénzt.

Ha nem kértem volna fel, akkor nem is adtam volna neki.

De problémás eset voltam, így biztosabbnak éreztem magam az kezei között. Volt rá keret. Ha nem lett volna, akkor természetesen másképp álltam volna ehhez a kérdéshez.

2012. máj. 31. 15:11
 2/34 anonim ***** válasza:
68%

nem értem az összefüggést. a gyerekemre annyit költök amennyi szükséges.

és a magándokinak annyit fizetek amennyit kér.

2012. máj. 31. 15:12
 3/34 anonim ***** válasza:
81%

Nem,mert nekem fontos volt hogy olyan helyen szülhessek,ahol utána éjjel-nappal velem lehet a férjem,teljes kiszolgálást kapjak,terhesség alatt gyakorltilag megvesszük a figyelmet,és ez csak magándokin keresztül megy.

Szivesebben költöttem volna a gyerekre,de végülis a magándokira,korházra összespóroltuk,és a gyerekre egyébként is jut,addig be se mertük vállalni.

2012. máj. 31. 15:13
 4/34 anonim ***** válasza:
88%

Magándokinak adtam. Úgy kalkuláltunk, hogy beleférjen a keretbe. Babám ezzel nem vesztett semmit, ő ugyanúgy megkapta a szükséges dolgokat.

Ügyeletes dokinak nem adtam volna, kivéve ha gond van, de megoldja és nagyon jó fej.

2012. máj. 31. 15:13
 5/34 A kérdező kommentje:

Örülj neki, hogy nem érted a kérdést.

Bár én akkor is sajnáltam a "szegény" doki zsebét tömni, amikor még megtehettem.

2012. máj. 31. 15:14
 6/34 anonim ***** válasza:
85%
Én sem annyira értem. Természetesen, ha valaki nem tudja megfizetni a magánorvost, akkor az olyanra teszi el a pénzt, amire szükséges. Volt magánorvosom, de az nem azt jelenti, hogy a babától vettem volna el valamit, amire szükség volt.
2012. máj. 31. 15:14
 7/34 anonim ***** válasza:
83%
Akkor miért nem teszed fel úgy a kérdést, hogy "szerinted is fölösleges magánorvost fogadni?"
2012. máj. 31. 15:15
 8/34 A kérdező kommentje:
Bocsika, de úgy teszem fel a kérdést, ahogy akarom:P
2012. máj. 31. 15:16
 9/34 anonim ***** válasza:
94%

lehet, hogy vele akart maradni a férje. Joga van hozzá, nem?

az a baj a kérdéssel, hogy úgy csinálsz mintha aaki magándokit fogad az a gyerektől venné el a pénzt. Pedig ez nem így van.

2012. máj. 31. 15:17
 10/34 anonim ***** válasza:
82%
Költöttem volna,de inkább kiszorítottuk rá,és de jól tettem!A gyerekemnek így is meg adtam mindent,inkább magunkon spóroltunk/spórolunk ha kellett.Persze én megértem azt is aki elvből nem ad,de én nagyobb biztonságban éreztem magam az orvosom kezében!
2012. máj. 31. 15:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!