Mennyit fizetnél egy nem szakképzett személynek, aki vigyáz a gyerekedre, amíg te dolgozol?
Itt most egy havi fizetésre gondoltam elsősorban, nem órabérre. Kizárt, hogy a gyesből meg tudunk élni ha a fiam betölti a kettőt, így vissza kell mennem dolgozni. Viszont falun lakunk, bölcsi nincs, oviba 2,5 évesen mehet, szóval fél évet meg kell oldanunk valahogy. Tehát napi 8 órában lesz szükség egy megbízható személyre, már gondolkodok is valakin, aki most éppen egy ikerpár mellett van, szóval tapasztalata van bőven. De mielőtt megkérdezem, kíváncsi lennék, hogy mi az a reális összeg, amit fizetni lehet/kellene neki. Persze hogy még megérje nekem is és neki is.
Vagy milyen megoldás lehet még erre a helyzetre, ha nincs elérhető bölcsi, nagyik, stb... ?
Hát....elég necces... Olyan valakit keress, akinek nem ez a legfőbb megélhetési forrása, pl otthon van a gyerekével, vagy rokkantnyugdíjas, vagy bármi más.
Ott a faluban van a munkahelyed? Mert ha máshol, oda nem tudod vinni? Mert szerintem egy magánovi is elkér annyit amennyit egy bébiszitter. :( Nálunk 26.000 körül van a magánovi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!