Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megengednéd egy 14 éves...

Megengednéd egy 14 éves lánynak, hogy vigyázzon a gyerekedre?

Figyelt kérdés
Tehát mondjuk egy 4-7 éves gyerekre, látszik rajta hogy szereti a gyerekeket,tud vigyázni rájuk, felelősségteljes? Egy próbanappal (amikor te is ott vagy látod)
2009. aug. 28. 13:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

én meg

bennem is megbíztak és engedték, hogy gyerekre vigyázzak, amikor 14 voltam :)

ha meg felelősség teljes+próba nap is van ,sztem vágj bele

2009. aug. 28. 13:50
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

én 13 éves voltam, mikor az öcsém született, soha semmi hülyeséget nem csináltam vele, pedig egészen pici korától én vigyáztam rá, míg anyu mosott, főzött, takarított.

Ha látszik rajta, hogy tud a gyerekekkel bánni, akkor miért ne?

2009. aug. 28. 13:53
 3/12 anonim ***** válasza:
84%

Èn nem.Még fiatal.Ha bármi történne,elesne a gyerek eltörne valamilye,mit csinálna az ijedségen kívül.Pláne 4 éves gyereket biztosan nem bíznék rá.

Bármi törte´nhet,utánna pedig te bánnád egy életen keresztül,hibáztatnád magad és a lányt.

Semmi féleképpen sem.

2009. aug. 28. 13:54
 4/12 anonim ***** válasza:
94%

én 13-14 évesen vigyáztam egy 3 éves kislányra mig az anyukájáék buliztak :)

persze egy drogos meg rosszarcúra nem bíznám, de ezt te érzed, hogy megbízható-e. van aki 14 évesen nem alkamas rá.

2009. aug. 28. 13:56
 5/12 anonim ***** válasza:
84%

3.vagyok,az lemaradt,én is vigyáztam gyerekekre,de 20 felül voltam+ bevétel volt.Most van egy 18 hónapos lányom.Tudom mivel jár 2 gyerekre egyszerre figyelni,mikor "beindulnak" :)

Söt mennyi türelem kellett néha hozzájuk,mert ugye én nem az anyjuk voltam.

2009. aug. 28. 13:56
 6/12 anonim ***** válasza:
86%

Én biztosan nem engedném. Pont most keresek babysittert, és nagyon megnézem, ki lesz az, akire rá merem bízni a gyerekemet. 18 évesekkel is találkoztam, azt sem tudják, mi fán terem egy kisgyerek. Mondjuk az enyémet még etetni, pelenkázni kell.

De nekem mindenképpen az a véleményem, hogy hosszabb időre (órákra) felnőtt vigyázzon rá, és ne gyerek.

2009. aug. 28. 14:01
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha megbízol benne és jól ismered, nyugodtan. Én amiatt nem hagynám senkire (lehetne 14 vagy 24 éves is), mert elég önző vagyok, és imádok vele lenni.
2009. aug. 28. 15:02
 8/12 anonim ***** válasza:
58%

13.53-as vagyok

Én sem tudom, mi lesz, mert én is túl önző vagyok ahhoz, hogy msára bízzam az én gyerekemet. De ha ért hozzá, szerintem jobb egy fiatal „kislány”, mint egy idősebb, mert az olyan, mint egy másik anya. Másik anyát meg nem akarok a gyerekemnek. Látom, anyósom hogy áradozik azokról a gyerekekről, akikre vigyáz, és azok is mennyire szeretik

Egy fiatalabb lány gondoskodása inkább egy testvérével vetekszik, de egy idősebb nőé az anyáéval, az én meglátásom szerint. Másik anya, pedig - ismétlem - nem kell.

2009. aug. 28. 15:58
 9/12 A kérdező kommentje:

itt nem olyan lányról van szó aki cigizik, drogozik meg hasonlókat, egy teljesen normális :) és apukájának az ismerősére szokott vigyázni van hogy csak ketten vannak, de az is, hogy mondjuk dolgozik a felnőtt otthon, és hogy ne zavarja a kisgyerek őket, vagy hogy ne folyton rá kelljen koncentrálni. A kislány 4 éves...

Egyébként szerintem, ugyan annyit tud csinálni a gyerekkel, mint más ha elesik, hív egy orvost mondjuk akinek te megadod a számát ha ne adj' isten, történne valami... de mondjuk egy 5 éves gyerkőcre gondoltam :D

2009. aug. 28. 17:39
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha ismerem, és tudom, hogy helyén van az esze (az nem elég, hogy szereti a gyereket), megbízható, akkor persze.

Amikor én 14 voltam, az öcsém 11, bár mondjuk minket már korábban is hagytak kettesben napközben 1-2 órára (hozzáteszem, hogy nem nagyon szívesen, mert állandóan veszekedtünk meg ütöttük vágtuk egymást, de azért élünk mindketten), nem történt katasztrófa :) Ha meg olyan 14 évesről van szó, aki magától ajánlkozik, ismeri a gyerekemet, meg ilyenek, akkor simán, bár azért meggondolnám, hogy mekkora felfordulást fognak csinálni :)

2009. aug. 28. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!