Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tennétek, ha egyszer...

Mit tennétek, ha egyszer észre vennétek, hogy a párotok (ffi) a 2 éves gyerekedre nyomul?

Figyelt kérdés

Én biztos kinyírom ott helyben, ha meglátom:S

(egy ismerősöm mesélte el nekem a sztorit)

2010. ápr. 14. 15:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Elvágom a torkát!!!
2010. ápr. 14. 15:37
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én a f@rkát vágnám le, hagy szenvedjen a nyomorult!
2010. ápr. 14. 15:46
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
MIVAN?!?!Levágnám a f*szát,először a se**ébe dugnám,aztán a szájába!Azonnal kérjetek segítséget(mármint mondd meg az ismerősödnek,hogy ne hagyja ennyibe,ez nagyon nagyon durva!!!)
2010. ápr. 14. 16:29
 4/8 A kérdező kommentje:
Én sem térek magamhoz:S Én biztos leütöm aztán kihívom a zsarukat vagy mittomén.. csak az a baj, hogy a törvényeink szerint nem védhetek meg senkit, magamat sem.. még a végén engem csuknának le.. mármint ha leütném! Én nem tudtam neki semmi használhatót tanácsolni:S
2010. ápr. 14. 16:54
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Addig ütném a sodrófával amíg mozdulni bír. Aztán ha még él akkor megnyúznám és sóval jól behinteném had üvöltsön a mocsokláda!
2010. ápr. 14. 20:19
 6/8 anonim ***** válasza:
2 évesre? Mégis mit tett a férfi, hogy ezt gondolja az ismerősöd? Saját gyereke?
2010. ápr. 15. 07:37
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem a saját gyereke... részletekbe nem merülnék bele.. (legyen elég annyi, hogy kielégítette magát a kétévesen, pont ekkor bukott le) és igen, kettő darab éves, nem írtam el a 20at.
2010. ápr. 15. 16:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Nagyon durva. Azonnal védőnő, gyermekvédelmisek, rendőrség.
2010. ápr. 15. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!