Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Amit a magándokinak adnál,...

Amit a magándokinak adnál, azt a pénzt te is inkább a gyerekedre költöd?

Figyelt kérdés
2012. máj. 31. 15:04
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

Én is fogadtam dokit az első 2 szülésemnél, mert úgy éreztem létfontosságú, de a 3. terhességemnél rájöttem, hogy komplikációmentes terhességeim és szüléseim mellett nincs rá szükség. Szinte semmi dolga nem volt a dokimnak, csak agyondícsért szülések után.

A körzeti dokinál most is ugyanolyan ellátást kapok, sőt és ingyen! A megspórolt pénzen veszek még a gyerekeimnek valamit:)

2012. máj. 31. 15:19
 12/34 A kérdező kommentje:
Nem gondolom, hogy aki magándokit fogad, az a gyerekétől veszi el a pénz, csak velem hasonló gondolkodásuak véleményére várok.
2012. máj. 31. 15:20
 13/34 anonim ***** válasza:
62%

gratulálok.

És? akkor mi a kérdés?

Én nem tudnék a megspórolt pénzen venni már semmit,mert mindenük megvan

2012. máj. 31. 15:20
 14/34 A kérdező kommentje:

Én meg neked gratulálok, hogy mindenetek megvan!

Maradjon ez mindig is így.

2012. máj. 31. 15:22
 15/34 anonim ***** válasza:
88%
Mindenkinek szíve joga, azt csinálni amit akar. Ha neked nem kellett fogadott doki (mikor így a 3x-os tapasztalat után rájöttél), akkor jó. Az elsőnél nekem még kellett, úgy éreztem így vagyok biztos kezekben. Másodiknál még nem tudom mi lesz, de a gyerekem így is úgy is megkap mindent.
2012. máj. 31. 15:22
 16/34 A kérdező kommentje:

Az elsőnél még nekem is kellett sőt szinte felelőtlennek is tartottam volna magamat, ha nem lett volna.

Most másképp gondolom. Viszont nem nélkülőznek a gyerekeim semmiben, sőt. Nekem ők az elsők!

2012. máj. 31. 15:26
 17/34 anonim ***** válasza:
85%
de mi a kérdés?
2012. máj. 31. 15:27
 18/34 anonim ***** válasza:
78%

Kicsit olyan a kérdésed, mintha bizonytalan lennél a saját döntésedben, és megerősítést várnál másoktól, hogy jól csináltad. Miért van erre szükség?

Ez a te döntésed, ha nem fogadsz dokit, egészségedre, de aki fogad, az attól függetlenül is megteheti ezt, hogy a gyerektől venné el a pénzt.

A magándoki meg NEKEM van, én érzem vagy nem érzem szükségét, a babámat biztos vagyok benne, hogy tökéletesen hidegen hagyja, ki van ott, amikor világra jön. Ez csak nekem számít, nekem fontos, így azt a pénzt amit a dokira költök vehetjük úgy, hogy magamra költöm.

A kicsik meg mindent megkapnak, ami csak kell (még azon felül is bőven).

2012. máj. 31. 15:27
 19/34 anonim ***** válasza:
85%

Szia

3. gyermekemet várom, most is van fogadott orvosom és a gyermekeim NEM NÉLKÜLÖZNEK!

És a fogadott orvos nekem azért is fontos, mert ha este 6 órára van időpontom hozzá, akkor 18:00kor fogad és így nem kell órákat ülnöm az SZTKban, és a gyermekimmel tudom az időt tölteni. Nekem nincs arra egy fél napom, hogy elintézzek egy ultrahangot stb.

És igen az idő pénz. És én a gyerekeimmel töltöm azt az időt, amit így "kifizetek" magamnak.

2012. máj. 31. 15:30
 20/34 A kérdező kommentje:

Soha nem ülök órákig sz sztk-ban, sem az ultrahangon, tudni kell okosan kiválasztani az időpontot. Ez tapasztalat és egy kis protekció.

Nyilván nem tudom, milyen lesz fogadott doki nélkül az ügyeletes dokinál szülni, bevallom, kicsit félek, mivel nem vagyok jós, nem tudom, mi lesz a végkifejlet.

De remélem a legjobbakat magunknak, hogy minden rendben lesz.

Amúgy nem az utolsó senki leszek ott, mert ismernek, szülésznő ismerősünk is van.

2012. máj. 31. 15:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!